dogaja dogaja

>Wanted inu Female's'cream v tovarni Rog (21.12.09)

>ker so vceraj v bivsi tovarni rog imele skupaj koncert tako skupina wanted (katerih se nikoli nisem vidla igrat/pet/nastopat) kot tudi dj grupica female’s’cream (lej, ko sem v prvo prav napisala, yay!), in ker mi nasa predraga Carica konstanto tezi, da nikol ne grem na njene evente.. smo se le spravili v mrzlo in mokro noc.


wanted so si akademskih 15 minut podaljsale na debelo uro, prvo pivo je ze slo v maloro, folk se je pocasi le zacel nabirat. kljub temu, da dogodek ni bil women only, pa je bilo v rogu stevilo moskih pripadnikov vsaj 10x manjse. izgleda so se tetke zabubile doma. kdo bi jim sploh zameril?!
vem, da mi bo vsaj 10 folka zamerlo tole, ali ipak: punce, vidi se, da se trudite, da vadite, da ste sposobne, da se vam da in da sploh imaste jajcnike pojavit se na odru. ampak. mogoce je bilo krivo cudno ozvocenje, mogoce so bili monitorji vsi popolnoma off, mogoce vas je prevec zeblo v prste na rokah in cisto popolnoma se strinjam z vami, da se v taksnem ne da pet in da bi se folk najraje spravil doma na toplo, pod deko in s salco caja z veliko medu v rokah. karkoli pac je ze bil razlog, vseeno morem rect, da se men osebno koncert ni najbolj dopadu.
ampak ja, na vasem naslednjem koncertu se spet pojavim. takrat bodo, upam, vsi pogoji optimalni in se bo glavno pevko slisalo bolj kot bobne ter manj kot tisto hrescanje iz zvocnikov. imeti manj pijanih tipov s preveliko zeljo izrazit cisto vsako bedasto mnenje bi tudi bilo fajn.


ker je bilo veliko skakanja od enega konca odra do druzga (svetloba je namrec bila bolj muhasta kot muha, dobrih posnetkov na zalost ni veliko) je bil cas bolj relativne sorte, tako da nimam pojma kdaj so zacele female’s’cream. ce vstejemo v to se periodicne postanke pri mizi folka, s katerim sem prisla (dajmo no bit mal socialni!), potem je jasno, da mi je dogajalo.
kar se ozvocenja pri elektroniki tice pa jaz pogrnem po celi crti, tako da tu ne boste od mene dobili nobenih kritik. prav tako ne pohval. ce se prav spomnem pricevanj, potem sta guilty eve in huda vrteli house, medtem ko nibeye rola dnb. tle se moje znanje elektronke konca, lahko mirne volje priznam, da se mi house (se posebej, ce ima malo vec vokala) bolj dopade kot oni trs trs trs trs trs trs iiiiiiiii trs trs trs!!! (mala, nena zameri, sej ze itaq ves to vse.)
naj omenim se tole: na koncu je svoje sposobnosti pokazala se jadry. ce bi ana bila pravilno prebrala letak, bi ji to tudi bilo jasno. tako pa smo sli pravac dom en akt prehitro. pardon..

all in all? vceraj mi je bilo kul. na kvatre bolj, na kvatre manj. a ni vedno tako?
druzba je bila zelo kul, pogovori (pa ceprav preredki) dobri, lasko dovolj mrzlo in tudi nakljucno rajcanje je izpolnilo svoj minljiv namen.

Standard