nekaj za duso, vcasih delam bedarije

>ce je bil detox uspesen? recmo, da te izkusnje ne mislim kmalu ponavljat.

>celotni prejsni teden (v bistvu sem sla pravac stajerska kar s 1.1.10) sem prezivela v laskem, pri familiji. itaq se skoz pritozujejo, da se nic ne vidmo, da ne pridem na obisk dovolj pogosto, da ne dam sladkorja v kavo in da dajem nogavice v napacni kos za umazano perilo.
but i digress.
da sem v laskem prezivela celi teden je ze itaq dosezek sam po sebi, da pa sem tja sla BREZ mojega racunalnika ali fotoaparata, to pa je bilo ze ornk testiranje moje vzdrzljivosti in zivcev. folk, ki me imaste na svoji twitter listi, vam je to postalo jasno takoj ko je padlo prvih 20 twitov. da se o nadaljni maljardi sploh ne menimo. mislim, da je bilo mojih skoraj poltauzent followerjev zelo veselih, ko sem se koncno spravla v prestolnico.

in zakaj sem se za teh dolgih 7 dni spremenila v mazohistko? detox. kao. od kompa in joba, slabih vibracij dolocenih ljudi. dnevi so bili vecinoma preziveti ob pitju kave, gledanju discovery in national geographic kanalov za naslednjih vsaj pet let, sprehajanju psa, debatah s familijo. skratka, nic posebnega. komp (in dostop do interneta) sem nadomestila z nokijco, ki sem jo vcasih morala polnit vsaj enkrat na dan (gmail app in opera mini pozreta veliko baterije!). od nekje pa sem zbrskala tudi moj stari fotkic in predzadnji dan, ko je zapadlo ze kar ornk snega, sla malo po laskem in okoli bajte.

ce je bil detox uspesen? recmo, da te izkusnje ne mislim kmalu ponavljat.

Standard