nekaj za duso, pa dajmo resit svet

>jast = bulana. vi = ideje za dolpoteg koncertov?

>bolan bit je totalna tuga.
koncentracije ni za nic na svetu, se pri miru bit boli, glavobol enacim vsaj s tremi hirosima bombami (ne delam se norca, samo auuuu!!), kosti so me tko bolele, kot da bi bila stara vsaj 90, in za zvrhano mero se mi se dol se dat ni dal. (ja, potem je vsem jasno, da je bila situacija dokaj resna.)
edino kar lahko delam je gledanje cez noc zloudanih filmov. moja ugotovitev: dobrih filmov zmanjkuje! v search obrazec pisat axxo sem ze zdavnaj nehala, ker sem vidla ze vse, pri dvdrip kombinaciji sem ze nekje do leta 2000. tako da sem se zadnje dni osredotocla bolj na posnetke koncertov.
in trenutno ze cetrtic v ozadju gledam/poslusam koncert nizozemske pevke anouk. nekako njen najbolj znan koncert je iz mesta gelredome, kjer si je vec kot 50.000 glava mnozica ogledala skoraj 2urni koncert. (in kako zelo sem fous E, da si ga je ogledala v zivo!) izgleda je to mesto na nizozenskem eden bolj popularnih mest za koncerte, ker je na voljo kar nekaj torrentov. naslednji na mojem seznamu je koncert tine turner!

anouk mi je kot pevka vsec ze ZELO dolgo. v zbirki imam poleg njenga “together alone” se tocno 5 drugih originalnih cdjev. tko, osebno kupljenih. v cd trgovini. poleg “my little secret” (melissa etheridge), “foreign affair” (tina turner), “the politics of dancing” (paul van dyk), “velvet rope” (janet jackson) in “gremo!” (the stroj). glede na to, da so vsi ostali terabajti muzike potegnjeni z neta (ah, siol, ljubim tvojo 20/50 povezavo!), s tem da imam njen originalni cd pokazem neko pripadnost. (ali pac?)
zena ima na odru taksno energijo in prezenco, da boli glava (se bolj kot drugace). presenetljivo (vsaj zame) je tudi dejstvo, da je velika vecina njenih komadov poslusljiva. vseeno v kaksnem moodu sem. tega namrec ne morem rect za veliko artistov. aja, da se o njenem tatuju niti ne menimo. HOCEM! (podaljsan do zapestja, seveda.)

ker je res cel koncert fenomenaln in ker, na zalost, ne morem celga embedat v post, vam dam link do torrenta, spodaj pa video komada “R U kiddin me?”. poleg “nobody’s wife”, “michel” in “sacrifice” eden njenih vecjih hitov.

It’s killing me
What has she got what I don’t have
Is it the way she looks at you
Laughs with you, can she,
Does she make you beg for more
This is hurting
What has she got what I don’t have

Standard