vcasih delam bedarije

>ce pa tole ni najvecji #selffail v celotni zgodovini mojih 31 let, potem pa tud ne vem.

>par tednov nazaj sem izvedla, da bo mariza, meni najljubsa portugalska pevka (fado), ponovno nastopila v ljubljanskih krizankah. imho, eden najboljsih prizorisc za koncerte v sloveniji. se posebej, ce se ne gre za neki tuc tuc trs trs stanc ali alternativno hardcore glasbo.
in ko so mi potem pri organizaciji festivala druga godba (mariza festival odpre, s pomocjo tita paris) povedali, da imam skor zagotovo urejeno tudi akreditacijo, se mi je v glavi zvrtelo. to zeno bom koncno spet vidla. v zivo! par metrov pred mano!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! uuuiiiii!!!
*does the happy dance!!!!*

v naslednjih dnevih so se vsi moji pogovori zaceli s stevilko, na veliko iritiranost sogovornikov. v glavi sem namrec ze imela countdown koliko dni je se do “ta veseli dan ali ani se bo od uzitka ziher utrgalo!!”. najprej sem sicer govorila, da sta samo se dva mesca do tega velikega dogodka, a kmalu se mi je to zdelo malo dalec, tako da smo stevilo preostalih dni spremenili v stevke.

54
53
52
51
50

potem je prislo par dni, ko sem bila totalno v delu, biljardu, severini, in iz slusalk mi ni vec odzvanjal njen glas. njen 2006 koncert iz lizbone itaq ze znam na pamet in zadnji album “terra” tudi ze imam v vseh porah, tako da je malo spremembe izgleda pasalo.

in en dan, na poti domov, se mi zalusta barcelone. poslem njej msg, da bi jo peljala tja in da ce gre zram. “kdaj?” je bil najlepsi mozni odgovor. v glavi splaniram zadevo, na internetu pogledam cene, kugla se zacne kotalit po hribu in pride dan nakupa kart (barcelona se je ta cas ze spremenila v madrid, ampak koncna destinacija je v tej zgodbi manjsega pomena.).
ob pritisku na gumb Buy se mi prst malo zatrese, po glavi mi skace vprasanje “pa zakaj mi je ta datum tako znan?!”, a le-tega zignoriram, ker “se malo in gremo na koktejle! pa na plazo! pa v madrid! pa na dopust! in jaaaao, kak bo fajn!!”

.
.
.

FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!

ugante, na kteri dan imamo let iz benetk?

:(((((

ps- ce slucajno kdo najde link do .torrent njenega terra koncerta iz 2009, se priporocam. prosim prosim prosim, jaz ne najdem. much obliged!

Standard