everyday yapyap

>naslov ni potreben, ker so slike v postu za prste obliznat!

>eden izmed razlogov zakaj sem sla prejsni vikend na stajersko, je bil mamin rojstni dan. ja, istocasno je bila tudi velika noc, ampak nasa familija ni versko fanaticna glede tega, vseeno pa smo se vsi prenajedli pofarbanih jajc (aka pirhov, itak).
in ta rojstni dan je bil se najbolj drugacen od drugih zame. zakaj? zato, ker v 99% primerov jaz nimam niti ene pametne ideje kaj dat nekomu za darilo. mogoce zato, ker (razen v posebnih primerih) res ne opazim malenkosti, in ne, moj totalno zj*bani spomin, pri poskusanju zapomnat si kaj si oseba zeli, ne pomaga sploh. veliko raje dam peneze, in to je to. “nabavi si ti kar hoces, daj si duska, ce neos zadovoljn/-a je tvoj problem.” tako nekako, hehe.
no, ta rojstni dan pa je bil drugacen, ker sem imela idejo za darilo tocno na isti dan kakor je bil twestivalLj. kako vem tocen datum, ce nimam niti pojma, kaj sem jedla danes za zajtrk? ker je za #twestivalLj nasa predraga @huferka (blog s fotografijami zarad katerih boste hoteli pojest ekran kompa!) naredila eno izmed svojih zaprsteobliznat tort, in takrat se je nad mojo glavo zasvetla 100W halogenska zarnica!

kaj pa ce bi mami za bday dobla torto?! ne kr tko eno iz zvezde, neki bedasti crni gozdicek. eh, koji gozdicek, bedarija od torte! ne ne. neki posebnega! neki…. fancy! neki….. FAJN! neki…. IBERFULKULMEGASPON?!

moja mama je nekako nora na tupperware (fancy plastika, kakor jaz temu recem), tako da je torta bila v obliki neke sklede (kaj te jast vem kteri letnik, serija, stevilka artikla!), na torti pa skatlica cigaretov, ker mami velik prevec pokadi. fora mora bit, a ne?
primopredaja se je zgodila na glavnem kolodvoru. kar nekaj ljudi se je obrnilo in se enkrat pogledalo, ce res zraven na vlak nesem torto. torta je uro in par minut prezivela super, meni pa so na poti do doma skoraj odpadle roke. “pa dobro no, kolko kil ima ta stvar!?”, je vse kar mi je slo po glavi tistih 15min hoje.
torta je, seveda!, pozela aplavz celotne familije. na zalost nam je mami prepustila samo cetrtino torte; ostalo je namrec odnesla na tedenski tupperware sestanek, ki je bil tocno na njen rojstni dan.

in ja, torta je bila tako prekleto dobra kot izgleda. kdo mi je fous, a?? HA!
ce jo je kaj ostalo? ……. muahahahahaahahahahahaha….*vzdih*…..hahhahahahaahhahahahahaha…

Standard