dogaja dogaja

>Gossip (25. junija @ Križanke, Lj)

>Drugi Itak Džafest koncert Gossip bo že čez nekaj dni!

S polno hitrostjo se približuje 25. junij, dan, ko se bodo ljubljanske Križanke tresle ob zvokih odbitega ameriškega tria Gossip. Ženska rock ikona Beth Ditto bo s preostalima članoma skupine na povabilo Itaka Slovenijo obiskala prvič.
Križanke bodo zanje ogrevali slovenski progresivni rokerji po imenu Adam. Adami so na sceni že od leta 2006, letos pa so izdali tudi svoj prvenec, Alfa, ki mu bo v kratkem sledila še različica albuma v angleščini. Skladbe na njem bodo kot nalašč za uverturo v vrhunec drugega dela glasbene trilogije Itak Džafest, medtem ko bo prve obiskovalce o v Križankah s prijetnimi melodijami sprejela DJ House Wife.

Dva dni pred vrhuncem drugega dela glasbene trilogije Itak Džafest, koncertom vrhunskega ameriškega tria Gossip, bo še zadnja predkoncertna zabava, ki jo Itak prireja skupaj z Nokio. Tokrat se geek karavana seli v Randevu. DJ REA bo glasbo vrtela v sredo, 23. junija, od 18. ure dalje. Na zabavi bodo Itak hostese omogočale preizkus vseh najnovejših Itak aplikacij in mobilnih telefonov Nokia. Obiskovalci bodo imeli tudi možnost, da si v igri Asphalt 4 pridirkajo brezplačno vstopnico za koncert Gossipov!

Standard