hola madrid, nekaj za duso

>it's gone, let it be, i don't need a(nother) friend

>prejsn dan sem se koncno hotla spravit do konca spisat potovanje po madridu. ne zarad nekega cudnega filinga nostalgije, ampak zato, ker to konstantno pozabljam. ce kdo sploh sledi tem izletom, potem ga je moglo parkrat ze ornk zaskrbet, ker me se vedno ni nazaj iz dolocene destinacije. recimo, ce bi to bili vecmesecni pohodi po vseh moznih vijugastih potkah azije, bi mi nekako se bilo opraviceno. v mojem primeru pa se najveckrat gre za maximalno en teden dolgo potovanje. in ker se spravim opisat vsaki. jebeni. dan. posebej (nimam pojma, kdaj in kje sem dobila to super idejo), se je potem tudi za madrid zgodilo tisto, kar se je ze prej za izlet po jugu spanije, severu portugalske in tistega trganja grozdja v franciji.

potem pa sem ugotovila, da se mi ne da. da je preteklo ze prevec vode, da je moj spomin veliko bolj preluknjan kot sem mislila, in da se mi, iskreno povedano, v tem trenutku ne da razmisljat na srecne cajte z bivso. ne samo, da se mi ne da, tudi nocem. preprosto se nisem tako dalec.
ja, ona je zaprla vrata na celotno zadevo, prebolela in si dobla fanta, s katerim je trenutno “In a relationship”. in z veseljem bi bila cela diplomatska in rekla, “ja, res upam, da je srecna, da se ima fajn in da ji vse to veselje iz uses gleda.” po eni strani je vse to res, po drugi strani pa me boli patka.
ne, ker hocem bit nesramna, zena mi je se vedno kul. (jebiga.) ampak zato, ker mi trenutno mora bit vseeno zanjo, ker jo morem ignorirat in ker moram najprej poskrbet za prvo osebo v mojem zivljenju; zase.
(del “suit up. delete her facebook. delete her number. hit the gym. ????? PROFIT!” plana, al neki?)

in ko je po men padal neki bedni dez in so mi v glavi odzvanjali fanta4, mi je koncno postalo jasno, da je potrebno potegnat crto.
sploh pa, robert vse skupaj zelo dobro zapoje..

‘Cause without me
You got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
Without me you got it all

povzetek: ce je kdo slucajno cakal na slike preostalih dni v madridu, ne bo jih.

Standard