everyday yapyap

>"Pia is doing it on her own! Who needs American Idol!"

>tv oddaje tipa “XY drzava ima talent”, x factor, ipd me nikoli niso zanimale.

nikoli nisem marala gledat folka, ki se osmesi na javni televiziji. oz. drugace: nisem marala gledat, kako so dolocen folk, ki mogoce ni tako zelo talentiran na podrocju petja, izrabli za humoristicno tocko med nastopi drugih, ki imajo mogoce malo vec moznosti.

in resnicno sem mnenja, da bi pri #sit morali spremenit (vsaj) dve stvari:

1) starost tekmovalcev naj se zvisa na 18+.

pa naj ima puncka se tako dober glas, ne do nje ne do ostalih tekmovalcev ni fer, da sodeluje. v nasi mali drzavici res nima tolko moznosti kot v drzavi dojenckov in tiar, ampak naj raje dokonca osnovno solo in se potem spravi v showbiz.

2) skenslajte ves folk, ki hoce pridet pet.

a ni teh oddaj ze itak prevec?? samo zato, ker sama sebe ne slisis, ko se deres med tusiranjem, verjami, da sosedi ne tolcejo po stenah, ker zahtevajo bis.

a vse te kuci-pjevajuci oddaje imajo se nekaj skupnega. (poleg zgoraj nastetega.)

vsake tolko se najde nek osebek, ki ima res dober glas, ampak ga/jo v vecini primerov ven vrzejo se pred finalom. (its all rigged!)

tokrat mi ne gre iz glave tale verzija tininga komada “river deep mountain high”. in ja, to je bil zadn komad, ki ga je tekmovalka imela cast predstavit 13-letncam, ki vztrajno nabijajo telefonski racun s posiljanjem smsov na stevilko nekega 14-letnega fantica, ki ima frizuro justine bober in niti ene sramne dlake.

(tole sem si izmislala, tako da je podobnost z resnicno osebo zgolj nakljucna.)kot vsi ostali “rejects” (ce recimo ne stejemo daughtryja in adama, ki sta s pop tajkuni skupaj spacala nekaj dokaj poslusljivih komadov) je tudi ona zacela kariero z nekim pocukranim teen komadom, ki njenemu glasu ne naredi nobene usluge. bruh.

Standard