everyday yapyap

>kaj pa ce gremo na kavo/pivo/liter vode?

>danes sem, po dolgih mesecih poznanstva, koncno spoznala se eno osebo z interneta.

in na poti domov sem zacela razmisljat, koga na moji “following” listi bi se hotela spoznat. pravijo, da imamo med FB prijatelji ljudi katere ze poznamo in na TW folk, katerega bi radi spoznali. tega se, v vecini primerov, drzim tudi sama. (priznajte, tudi vi imate med FB kolegi kaksno sexy zeno, za katero ne veste od kje se je vzela, ampak je dost kjut, da je prezivela se vse FB cistke.)

sledim 341 ljudem/osebnostim/racunom.

vecino poznam, nekateri so boti, ki popestrijo timeline s svojimi opazkami/novicami, parim sledim samo iz vljudnosti (a jbg, diplomacija mora bit).

zadnje case pa najvec komuniciram (najbolje kot se pac da preko interneta) s popolnimi neznanci. (ceprav, kaj sploh je popoln neznanec? ima perfektno garderobo, perfektno pricesko, perfektn makeup?)

in ta folk bi z veseljem kdaj imela na drugi strani mize ob kavi, pivu ali litru vode. (kar nekaj jih je namrec fitness freakov, ki gredo s ponyjem na vrsic, se pred prvo kavo odplavajo 10 dolzin v olimpijskem bazenu ali pa za sladico po kosilu odtecejo manjsi trimcek okoli slovenije. yeah, you know who you are. v tem primeru trditev, da se druzis s sebi podobnimi, ne drzi SPLJOH!)

.

.

.

razmisljala sem, da bi napisala par uporabnikov, kateri so mi na tak ali drugacn nacin zlezli pod twitterasko kozo, ampak bi mogoce izgledalo malo “a dej no” do neomenjenih. tega pa nocem. in tu nocem zraven vplest diplomacije, hocem samo izpostavit dejstvo, da sledim tristo enainstiridesetim (!!) in da nimam sanse nobene, da napisem vse.

iz istega razloga ne sodelujem v tedenskem ass-kissingu imenovanem #followfriday. prvotna ideja tega je bila, da twitteras svojim followerjem predstavi ljudi, katerim oni mogoce se ne sledijo, a bi mogoce morali. na zalost (ali na sreco?) pa je slovenska scena tako zelo prepletena med sabo, da vsak petek vedno znova vidimo ene in iste predloge.

nekako sem mnenja, da ce oseba ne bi bila zanimiva, da ji ne bi sledila. tako da, za prihodnost, ce boste slucajno kdaj dobili idejo, da bi pri meni iskali ideje komu se sledit, poglejte si mojo “following” listo.

torej, kdaj boste (vsi, ki ste na tole stran prisli preko linka na twitterj) v prestolnici, da gremo na kavo?

Standard