everyday yapyap

"fucking hipsters!"

nisem cist ziher, zakaj mi grejo hipsterji tko na jetra. zanimivo, proti emo folku nisem imela nic, se po britvice jim grem, ce zelijo. ceprav, da “mi grejo na jetra” je manjse pretiravanje. ne prezivim noci pokonc in ne kujem planov, kako jih spravit z oblicja zemlje. a se spomnite tasce iz serije allo allo? tiste, ki RES ne mara nemcev? in njena reakcija vedno, ko ji kdo nemce samo omeni? recmo, da je to moja reakcija, ko vidim hipsterja na copovi.
sploh mi ne gre v nos njihov stil oblacenja. jbg, vsi imamo svojga.
ampak ko hodijo po mestu v teh pritisnjenih hlacah skozi katera bi lahko vidl vse kovance v zepu (ta look je proslavil cruz iz santa barbare, s to razliko, da so vsi hipsterji tak prekleto suhi, da jih lahko veter zlomi), v tanki majici z globokim V izrezom (zenske imajo vcasih 5x prevelko majco, da se ja vidi, kako prekleto jim je vseeno; moski pa bolj pritisnjene ne bi mogli najdt, ker ljubavni tepih je pac potrebno pokazat! ce so sploh dovolj stari, da ga imajo, seveda.), z ocali z debelim crnim okvirjem brez dioptrije, klobukom, maljardo zapestnic in hektolitre parfuma na seb, pijejo nesladkan crn caj, sanjarijo o srecanju s svojim najljubsim bendom, katerga noben ne pozna in se njim najverjetneje niti ne dopade, ampak ta bend je trenutno “in” torej se jim mora dopadit, menijo se o kosilu brez mesa, ker jest meso je pac umor (delicious delicious murder!) in tega se oni ne grejo, in ce bi le lahko bi splezal se na greenpeace coln in sli resevat kite pred japonsko obalo. ampak ker pac ne morjo, svet je tako krut!, bojo pac sli do starfucksa (takoj ko ga pri nas zgradijo) po se eno latte mocha s sojinim mlekom, si kupli se eno 5x prevelko kapo, v usesa stlacli ipod slusalke, z najnovejsim ajfounom se checkinal v vsaki ostariji in se pritozval nad dejstvom, da foter spet ni placal prezivnine in zdej ne morjo it na sejsele za cez vikend. aja, pa world peace bi radi imel, ce bi se dalo. ktnxbai.
vem, da bi tudi za sk8tarje, savske punkerje in fuzinske cefurcke lahko nastela maljon stvari, katere me motijo, tile posti bi se lahko spremenil v novelo, ampak do hipsterjev imam poseben hate-hate odnos. na jetra mi gre njihov attitude. zdi se mi, da se ti se obnasajo se posebej “kul” in “ma daj ne seri, ti nimas pojma”, ce se slucajno ne strinjas z njimi ti v glavo vrzejo prvo izdajo kersnikovga testamenta, zavijejo z ocmi, si popravijo cigaret nazaj v drzalo in zamahnejo z roko ces, “daj se prosim skensli iz rufa”.
*facepalm*

Standard