everyday yapyap

Od kdaj je poljubljanje kvantna fizika??

1) otorinolaringolog
usta odprta še bolj kot bi jih odprl sam t-rex, jezik sunkovito potisnjen naprej kot v tisti sceni iz osmega potnika, ko alien prileti ven iz trebuha, iiiiiin evo, že imam detajlni pregled mojih mandeljnov. STAHP IT!
2) speedy gonzales
položaj glave menjava tok hitro kot da bi za vsako menjavo dobila sto evrov. odloči se za nekaj in probaj pri tem ostat vsaj par deset sekund. ja, “par deset sekund”, ker najboljši poljubi so tisti, ki trajajo malo dlje kot radijski jingel.
3) kanibal
ko sma se začele poljubljat sem imela dve ustnici. če bi se le dalo, bi jih rada imela točno tolko, ko se nehama. ker fakmi, zakaj mi rabiš ustnico pogrizt?? se rada lupčkaš s šmirgl papirjem?? (da se razumemo, vsake tolko paše ugriz, v tem trenutku pa moje ustnice še niso bobi palčke, tako da jih nehaj grickat.)
4) sad ga vidiš, sad ga ne vidiš
zakaj se grema skrivalnice s tvojim jezikom? kje točno je užitek v tem, da konstantno umikaš jezik? ja, vem, je rajcih, sploh tisto pričakovanje dotika. ampak dovolj je dovolj, ni več rajcih sploh, samo še annoying. daj mi tvoj jezik, dovoli mi, da ga obliznem, da grem z mojim čez tvoji ustnici in da se najina jezika spoznata! začetek čudovitega prijateljstva it is not.
5) holivud iz 50ih
je rekla, da grem v poljub vedno z malo odprtimi usti. jebiga, če pa ga imam rada v ustih. (jezik, ti perv!) se pa se dobro zavedam, da nekatere preprosto nočejo odpret ust. nisem še ugotovila zakaj. ja, paše poljub brez vpletanja jezikov, dajmo jim malo odmora, ampak za božjo voljo, odpri malo usta in probaj premaknit glavo z leve na desno, krč imam v vratu.
6) cmokarji
malo stvari se da naredit brez kakršnegakoli zvoka, ampak določeni to svobodo do zvočnega izražanja peljejo na čist nek svoj nivo. zakaj je potrebno tolko tega cmokanja? kaj točno to doprinese k celotni stvari? raje ne pomislim, kako zveni, ko jedo juho. *sluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurp*
7) odprte oči
jaz oči nagonsko zaprem, ne vem zakaj. najverjetneje zato, ker se mi zdi, da mi oseba, ki ima med poljubljanjem skooooooooz in veeeedno odprte oči, poskuša s pogledom posrkat dušo iz telesa. totalno creepy pogled, ki naj bi odražal kaj pa vem kakšno čustveno stanje, v resnici pa je samo in izključno creepy. sploh ko začnejo škilit.
8) pralni stroj
ne vem, kje so se določene učile poljubljat, ampak glede na akrobacije, ki jih izvajajo s svojim jezikom v mojih ustih, bi rekla, da na pralnem stroju, program centrifuga. včasih se najde tudi kakšna, ki ima pokvarjen pralni stroj in imam na koncu umit obraz. dafak?
9) zobozdravnik
ja, noben poljub ni perfekten. nihče se ne poljublja perfektno (razen oseba iz naslednje točke), ampak kaj delajo nekatere, da se čisto vsakič s svojimi zobmi butnejo ob moje? kako zelo moraš odpreti usta, da do tega pride? mogoče pa hoče, da preverim njeno starost, kot pri konjih?
10) the amazing kisser.
a veš ono, ko se ti zašibijo kolena, ko se ti zdi, da ti je nekdo spodmaknil preprogo izpod nog, ko so ustnice točno tam, kjer morajo biti, ko jezik naredi točno tisto, kar se tebi zaželi v tistem trenutku, ko naredi nekaj, kar ti je novo a istočasno totalno fajn in komaj čakaš, da bo to spet naredila, in ko preprosto nočeš odmaknat glave stran od njene, ker bi to pomenilo, da bi te nehala poljubljat?
e, točno to. te so najboljše.
p.s.: prepričana sem, da je še vsaj pet tipov, ampak sem raje se nehala spravljat v slabo voljo.

Standard