cajt-pred-tagi

>uf, težek dan bil tole.

>ravno razmišljam, da si grem naredit kofe. ura je sicer že 22:15, tako da najverjetneje ni najboljša ideja. ampak ideja je pa le, a ne? 🙂

kaj se mi danes zgodilo? šla na tečaj portugalščine (ma, če me pa gramatika jebe. da sploh ne omenim besednega zaklada, ki pri meni sploh ni zaklad, ampak nekaj kar bi človek najraje sam skril, kaj šele, da bi ga šou iskat!), se mi zelo dopadlo (paulo, iz brazilije, porto alegre natančneje, z nemškim državljanstvom – ne me vprašat, ker ne vem, oče samohranilc, sina ima, in je publicist), bomo imeli dvakrat tedensko. zelo dober.
šla na tekmo fuzbala. ženski nogomet. brez zamere, ampak to ni bil nogomet. to je bilo.. kaj te vem, kak bi jst temu rekla, ampak to da je bilo nogomet je bilo jasno samo po tistih dveh golih na vsaki strani igrišča in po žogi. ostalo je bilo.. skratka, ne vem, kaj je bilo ono drugo. 12 punc je laufalo gor pa dol po igrišču za žogo, ki se jim je vztrajno umikala. who would blame it tho?! 🙂 rezultat? presenetljivih 2:1. kdo bi si mislu!


potem sem šla pa domov. to je bilo oko 18h. na poti domov se spomnala, da se kao dobim z osebo C. je že nazaj iz popotovanja po španiji, andori in franciji. no, do francije jima (njej in kolegu) ni nekok uspelo, bilo vseen mal preveč zanju. ali ipaq. me zelo zanimajo fotografije. AMPAK! .. nekok videt fotografije pomeni, da boma same v moji sobi. em, do tega pa men nekok ni. kaj pa vem kaj mi je zadnje čase. mogoče sem pa zaljubljena v osebo B? al pa nekok grem v tej smeri? skratka. oseba B mi je zelo kul. celo tako zelo kul, da glede na to, da si itaq morem najdet novo službo, iščem ponudbe tudi za coimbro (kjer ona stanuje). člouk bi lahka reku, da sem kao mal noter padla v tole, a? enivej. torej, gledanje fotografij v moji sobi. same. glede na to, da sem jo komaj spravila z mene (ej, resno, ne zezam se in ne pretiravam) enkrat v kafiću, in ona sploh ni taki public spaces tip človeka.. kaj pa vem. mislim, da mi ne bi tako preprosto bilo uiti ji v moji lastni sobi, kjer pa ni NOBENGA zraven, da bi vidu ali se zgražu. its weird, isnt it? i, of all people, am saying no to an extremely sexy lady! … celo tako zelo sexi je, da je strejt kolegica (ki pride na vrsto malo kasneje) rekla, da če pa je jaz nočem bi jo pa ona imela. em, that could mean something, no? skratka, ta kolegica navija za osebo C. osebo B je že vidla, sta se že menli, ampak ni preveč navdušena nad njo. osebo A je tudi že spoznala, dve leti nazaj. oseba A ima včasih zelo take z-glavo-skozi-zid ideje in to ni najbolj priljubljena karakteristika zadnje čase. vrei, no matter. torej, kolegica navija za osebo C. men pa nekok ni. kaj sem hotla povedat? točno. danes bi mogla oseba C pridet sem. k meni. v sobo. (a sem to že razjasnala? sem.) in meni se ni dalo. tako da sem jo na hitro skenslala. napača. ni šlo tako na hitro. me je poklicala, sma se menle, da kok sem jst.. čaki, ONA mi je pravla, da kok sem jst slaba oseba in da se člouk ne more nekok name zanest. em, okej. whatever. sam zato, ker sem skenslala najine plane? halo? ženo, gdje ti je mozag??.. okej, tole je blo mal kruto, sam njo na telefonu poslušat tud ni bla glih ekstaza. enivej. ker sem pa jast tako sweet and cute and cuddly smo na koncu pošlihtal zadeve.. in mislim, da mi je uspelo (le kako mi to uspeva??) prestavit zadevo na soboto. na soboto! ko bo ja imela CELI dan cajta, da je v lizboni. hudiča, butl jst! se že vidim kok laufam v krogu po sobi, ona pa za mano, hehe 🙂

naprej. kolegica. preden sem šla na tečaj sem se s to kolegico menla po msnju. in mi je zabičala, da ne smem niti pod točko razno pozabit vzet mesečnik agenda lx in programa kinoteke. in jst sem skor dala roko v ogenj, da ne bom niti pod točko razno, pa če se svet začne v drugo smer vrtet, pozabla tega vzet. napača. sem pozabla. ja pa nooo, če je bla pa ena druga kolegica tam, ki mi je veselo začela razlagat, kok je njen pes ratu ata. a ni to kjut? itaq, da sem pozabla. okej, vem, i shall burn in hell. i are sorry. really, i are! torej, zmenjeno je bilo ob 20h. jaz ji prej pošlem msg, da se mi ne da, da sem zmatrana v pm, in da sem tudi oni dve stvari pozabla vzet. i know, i suck. shuttup. in ko ona konča s svojim tečajem portugalščine (ona ti je pa že na extreme advanced stopnji, ne tam pri kao začetnikih kot sem jast, hehe) mi pošle msg “uradno pošiljam vse device, tj osebe rojene med 23.8. in 23.9., v pizdo materno.” hja. that kinda includes me. in od takrat me nekok ignorira. upam, da ji je samo denarja na telefonu zmankalo, ker mi še ni odgovorila na noben msg. bi poklicala, pa nimam dost denarja na tulifonu. zajle sem ji celo poslala msg, da če hoče ji dam številko od hot-lips (oseba C), hehe 😀 dvomim, da bo odgovorila. vrei! te ji bom pa jutri na msnju zatežila. tak!
…. pogrešam jo že.

Standard