cajt-pred-tagi

>sumarajzum (beri kao što piše)

>uf, treba bo en mičkeni povzetek naredit, ne? hm..
vredi, te pa začnimo.
četrtek:
okol 17:45 šla na postajo sete rios (velka postaja za mednarodne, nacionalne bus prevoze.. za metro.. in za vlak povezave centra lizbone in okolišev), da kupim karto zase in povratno za kolegico. ta kolegica namreč preko leonarda da vinci dela pri neki publicity company in je morala jet v coimbro nadzirat folk. razdeljevalo se je (sedaj že v preteklosti) majice, cdje in nalepke. od neke knjige. wild animus. na poti v cbr (=coimbra) mi je uspelo prebrati par stavkov v knjigi in.. sux v nulo. sedaj vem zakaj to knjigo talajo zastonj, hehe 🙂 (verjami mi, totalna beda! še pri barnes&nobles, kjer je naprodaj za 20$, je dobla slabe ocene. mislim, da štirikrat 1 zvezdico od petih, in enkrat 3. ampak stavim, da je to bil avtor sam, hehe)
skratka, grem tja, da kupim karte. kmalu zatem pride kolegica. faca žena. sem ravno na busu razmišljala kako bi bilo, če se ne bi tako dobro razumele, kakor se. “še ena slovenka v lx (=lizbona) in je ne prebavljam organsko!” mislim, da bi znorela! po drugi strani sem pa tudi jast tako loveable person, da je to skoraj nemogoče, hehe 😉
pridema v cbr, pride moja (=oseba B, what show of affection, eh?) po naju, gremo v sta.cruz café (meni najljubša restavracija/café v cbr) na pivo in potem okoli 22:30 proti prizorišču.
.
.
em, zakaj točno tako detaljno razlagam tole??? to vse ni važno. važno je to, da je šla kolegica naslednji dan ob 6:15 busom že nazaj v lx. in kdo jo je mogo peljat? jast! hudiča. torej, vstala sem se ob 5:45, šle sva iz stanovanja ob 6h (i are fast, hehe), in potem nazaj v postlo jast ob 6:30. hudiča. sicer me skor takoj zmanjkalo, ampak to pomeni, da sem 45min manj spala. kolegica mi itaq že rekla, da mi plača 3l kofeja, hehe 🙂

u! ko smo že pri kofeju!
kdo mi pošlje barcafe? men ga zmanjkalo! 🙁 sedaj sem na nescafeju, in ta mi tudi ni ne vem kak fejst po godu.

to bi bilo vse za dananji povzetek.. ki je sicer večinoma od včeraj 😛 danes pa je bilo tole: zbudila se potem ob 13h, moje že zdavni ni bilo več (šla delat), jst šla kofetkat celi dan s kolegi iz cbr, pridem domov, naredim večerjo (call me a housewife and ill kill you!), ona zamudi zarad podaljšanga sestanka, grem v trgovino neke police kupit, mal štale, sedaj sem jast spet doma, ona je šla pa še na en sestanek. aja, ura je pa 23h. čudn lajf ma, a ne?

lahko noč, bjss.

Standard