cajt-pred-tagi

>hudičeve številke!

>kako mi grejo na jetre te karte za kino, bus, vlak, etc, ki imajo gor napisano številko stola na katerega moraš posadit svojo rit. vredu, okej, pač, naj bo red. to mi še gre nekok v glavo. ampak da so pa ti prokleti portugalci tako tečni glede tega pa mi še vedno ni ratalo skapirat.

primer a:
včeraj grema z mojo gledat ta novi film od benignija (tiger in sneg, zelo fajni film, se nasmejiš velik, idite gledat!). na kartah nama je pisalo kaj te vem kaj, recimo H 13 in H 14. može. ker pa sma se kao hotle za roko držat med filmom sma se prestavle na 17 in 18. recimo. blefiram zajle. ampak nekaj slično je blo. okej? okej. 3 minute pred začetkom filma uleti neki folk.. aja, da omenim, da je bila dvorana 95% PRAZNA, tak da si se lahka usedu točno tam kjer se ti je sprdnalo! torej, uleti folk, in so hotl sedet točna na svojih zicih. vredi, si idijot, ni ti za pomagat, se bomo presedli. v tem času se je že folk vsedu tud na najine zice, ampak nama nekok ni blo da jih bomo motle, zato sma se šle izbrat ene druge. nekje bolj vspredi, kjer je blo vseeee fraj. sma zasedle dva zica. 5 minut po začetku filma pride neki folk, ki je pa zakupu celo vrsto. ugatne ktero? točno! točno tisto, kjer sma midve sedele. in sma se še enkrat presedle. njej je bilo nerodno, mene je razpičkal. zakaj? pred nama in za nama je bilo vsaj 5 vrst totalno fraj. zakaj so mogl delat big deal iz vsega in se hotl vsedet točno tam kjer jim piše na karti? pa še prepozni so bli. jebemu!

primer b:
jst grem v lizbono, tole že dolgo nazaj se zgodil. grem z vlakom. ugan. celi vagon je bil fraj. jst mela karto za na levi strani, ampak je na desni strani več za videt. zato se vsedem na desno stran vagona, ampak ista vrsta kot na moji karti in stol je sam prezrcaljen na drugo stran. torej, od enga okna na drug okn. vse jasno? vse jasno. in seveda, jst imam pač srečo, pride ena žena in ima karto za točno tisti stol. in kaj nardi? zateži mi, da to je njen stol, in da je ona plačala karto in da če bo sprevodnik kej reku (katere po mojih izkušnjah boli kurac če ti sediš, stojiš, skačeš, delaš prevale ali pa spiš na onem delu za prtljago!), da bom jst kriva. vredi. i have signed the deal with the devil, zaj pa mi spizdi! fak ej. aja, bonus – ta vlak je imel samo eno postajo. KONČNO! tak da ne bo nobenga več na vlak! tak da sma res mele celi vagon za naju. ampak je ta budala utihnala? no! she bitched all the way! fak ej!

primer …..ž:
ponovi isto za vse možne javne prevoze.

argh!!

Standard