cajt-pred-tagi

>pizdarjenje, part 2

>okej, glih nazaj iz pogovora s sostanovalcema. sem bolj jst govorila, ona je imela pa ono faco, ki sem jo jaz ponavadi, ko so me dobli da sem naredila nekaj narobe 😛
skratka.. dva mleka, dve majoneze, to še ni nič. kokr sem vidla prejle. sem šla prej po kofe, ne? ja. sem si nardila kofe in ga tud spila. 5min po tistem, ko pridem nazaj iz trgovine (s kofejom), gre ona ven. nisem vedla kam, me tud ni zanimal. jo slišim, da je nazaj prišla in si začela delat kofe. sem si že mislala, “ana, jebemu, a nisi mogla ponudit?? budala!” i felt bad. se zgodi.
par minut nazaj si grem spet kofe nardit. nekok sem bila večino popoldneva ali za compom ali pa zunaj. skratka, ni me bilo blizu kuhinje. whatever. si grem prejle nardit kofe. in kaj vidim tam? dva paketa kofeja. DVA ODPRTA paketa kofeja. mojga in njunga. odprem hladilnik in sem vidla kaj je ona delala celo popoldne. poleg tega, da je hladilnik spucala (najlepša hvala) je tudi preuredila zadeve. moje stvari na mojo polico, njune stvari na njuno polico. no, to smo že kao prej mel, ampak zaj so ble preurejene tudi police na vratah hladilnika. hja, vredu bo.
pa mi je malo prekipelo. okej, nimam nobenga problema, če imamo vsak svoje stvari. resno, da ne. sploh se ne gre za to. zarad mene si lahka na vsako stvar, ki jo kupim podpišem al pa jo markiram tko kot mački in psi. resno, vseen mi je. men se gre za to, da se mi pove. in to ne na tist način “sej, ko bo odprla hladilnik, bo pa vedla kulk je ura”. ej, fak of s takimi!
pa smo mel mali meeting. jst nisem za meetinge. ali ipaq. kar je treba, je treba. pa če tud samo za my peace of mind. on loj je nadaljeval z igranjem igrce, kar je blo okej, ker vem da zna multitaskat. ona je imela oni izraz, ko ga je gledala, “kaj se pa ta zaj gre? budala..” sem jo skor focnala, ampak okej, sem se nazaj držala. ne bi blo gut za trenutne odnose, a ne? in sem vprašala, kaj je situacija. da sem mislala, da smo zmejeni. ker smo se pač že menli enkrat to. in da če si morem dobit svoj kis, svoje olje, svoj cuker, svoj jebeni toaletni papir, da naj mi to raj zaj poveta. nočem nareč, da bi se mogla onadva preveč sekirat s ponovnim preurejanjem stvari čez par dni. grrr. raport? hja. nič, kar nisem že kao od prej vedla. ni vidla, da sem kofe kupla. (tisto mašino za kofe se sliši v spodnje štuke, zjutraj ni bilo ni drobca kofeja, ona pa ni vedla, da sem kofe kupla?! draga poljakinja moja, daj ti enga druzga jebaj v mozag.)

on a less pissed-off note:
hehe, sam ko bi bi vidl, kok naše vrate hladilnika zaj izgledajo. predstavljajte si tole:
zgoraj jajce. itaq.
spodaj ena polica, pod njo še ena. ti dve polici sta skoraj identični! hehe. najprej steklenica pijače. (ja, je šla isto kupit kot jast prej s kofejom, hehe) potem kozarec majoneze. zraven kecap. s to razliko, da imata onadva večjo flašo (..v kateri pa ni skoraj nič zato sem tud kupla drugo!) in tetrapak mleka. in vse to, razen flaše kečapa, izgleda vse popolnoma isto.

Standard