cajt-pred-tagi

>oceansea

>v zadnjih dveh dneh sem naletela na štiri (4) slovenske bloge punc, ki pišejo o surfanju.
hm. a se trend prestavu?
ponavadi vidim bloge punc (pubertetnic), ki pišejo o fantih, v katere so nesmrtno zaljubljene en teden, takoj naslednji teden pa ga lahko ustrelijo in ne bo niti mrdnala. o koncertih, ali raje, o rejv partijih in tistih fenomenalnih škornjih, ki si jih je kupila za 30k točno za ta parti. (denar je seveda prispevala mati, ki ima veliko pametnejšega za delat kot pa ubadat se s hčerko). o feštah in prekomernem pitju, pumpanju želodca, in vse kar temu sledi. o tistem novem holivudskem filmu, ki so si ga ogledale v zadnji vrsti kina (o tem, koliko gledanja je bilo tu zraven raje ne bi)… got my point?
sedaj pa ti zelo kul blogi o surfanju od punc, ki imajo celo par možganskih celic v glavi. zanimivo. /me likes a lot 🙂

aja, še moj pisker: jast nisem za surfanje. vse kar dobite od mene na plaži je par vzdihov kako je vroče in občasni preval na drugo stran.
kako to mislim? hja. ko pridem na plažo se uležem in se ne premaknem dok ni čas, da se gre domov. ja, vem. sploh ne začet, da kok je fajn odbojko igrat na pesku. al pa prste namočit v vodo in plavat dok ne omagaš. nop. ni to zame. odbojko lahko igram kje drugje. tudi na pesku. vode imam polno v kopalnici, ne rabim soljene. plaža.. nebesa!! hjaaa, pesek in plaža sta pa druga stvar. TEGA pa ne dobiš v neckermanovem katalogu, pa tud če pokličeš tisto njihovo brezplačno številko 🙂

Standard