cajt-pred-tagi

>kerpekidž je prišo!!

>tole vam pišem offline, ker me je moja predraga cimra spet odklopla, ker je šla sesat. zakaj točno je mogla potem moj kabel izklopit (in to že pred 45min, ko sem šla od doma) mi ni jasno. mogoče je to kakšna čudna poljska navada, ampak jst je ne razumem najbolje. in ne, ni se zgodilo prvič, zato nisem nora. okej, mogoče sem nora, ampak to zaj ni point tega posta.
kaj pa je?

KERPEKIDŽ sem dobla 🙂 hvala kisliglisti, za ves porabljen selotejp (obljubim, da dobiš nazaj tudi vse lase, grem secirat in analizirat takoj po končanem postu), za trud pri lepljenju nogometašev (hm, svetovno prvenstvo je za ovinkom. naj me hudič, če nisi hotla to pokazat!), za skrbno zapakirano čokolado (le kje si dobla te lepe papirnate vrečke?) in za v pravilni slovenščini napisano grožnjo, da jih bom tepla. če tega ne dobim (kako si vedla?). s tem se prav tako javljam, da če želiš nekakšen “kerpekidž’ tudi iz portugalske (čeprav ne vem zakaj bi ga rabla, ker po podatkih še nisi bila tukaj in nimaš kaj pogrešati. ali se motim?), ti ga pošlem prec. nekaj se bo že našlo. to jest, nekaj kar ne dobiš v hoferju, hehe 🙂
bi objavila sliko te tako zelo lepo zavite škatle, ampak sem nanjo čakala 33min (ja, sem gledala na uro. kaj druga, poleg tihega šinfanja, pa ti preostane?) in vonj čokolade mi je udaru v nos takoj, ko sem stopila iz pošte. pot domov je bila mučna. imelo me je, da bi se skrila v nek temen vhod v pač neko stavbo, na hitro odprla paket in kar tam si zadala “the golden chocolate” (pač, zlato čokolado. če imajo narkomi svoj zlati šus, bom pa jast lahka imela tud zlato čokolado, a ne?)
a vam povem kaj vse je bilo v paketu? 3kg “pokvarjene robe” (tko piše na ovitku, nč jst kriva) s celimi lešniki in/ali rozinami in/ali kar oboje skupaj, ki bo (kljub svojemu grdemu imenu) šla direkcijone v moj (in T-jin) trebuh. da sploh ne omenjam skor 1kg barkafeja. i shall get high. i shall. to f*ck with tea in očiščevalno kuro 😀
yayayayayayayayayayayayayay!!! 😀 (tule sicer zvenim kot xena med svojim 5minutnim letom po zraku, ampak mišleno je veliko yay-ev, hehe)

Standard