cajt-pred-tagi

>eu não sei parar de te olhar..

>spet poslušam tisto eno in isto pesem, ki jo imam v glavi že ne vem točno kolko mescev.
najraje bi vam jo uploadala nekam ampak z mojo povezavo bi morala probat vsaj 12x in še to bi trajalo in trajalo.. tako da, sami si jo potegnite dol (limewire? emule?) – ana carolina + seu jorge – é isso aí. tule je sicer text, ampak izvedba je veliko boljša kot lahko text sploh “pokaže”. prejšn dan so na rtp predvajali njun koncert, ampak mi ni uspelo ga videt. na mojo veliko žalost 🙁

mi je pa uspelo nekaj druga dol potegnat. nekaj kar mislim, da mi bo prišlo zelo prav. cryptainer le. mali programček, ki naredi neki virtualni drive na compu in vse kar je dano na/v ta drive je zakodirano in nevidno z windows explorerjem. zelo kul zadeva. win xp rešitev “zaklepanja” folderjev mi ni bila niti najbolj jasna niti najbolj všeč, tako da.. dooolgo nazaj (ko smo še imeli win 95, hehe) je bila na marketu ena zadevca, ki se ji je reklo file-prot. mogoče še obstaja, ampak jaz je ne najdem več. s tistim si lahko vsak folder posebej zaklenu, vsak folder je lahko imel svoj password. skratka, zelo fajn. če kdo ve za kak tak programček, let me know.
sedaj grem pa iskat cryptainer 6.0 na torrent straneh. s tistim je možnih celik gromozanskih 250gb! zakaj točno bi rabla 250gb zaklenjenih podatkov mi ni jasno, ampak 25mb (kar je limit pri le verziji) je pa res malo premalo.

aja, in novica dneva – moja je spet šla nekam. tokrat do vsaj 4. avgusta. blyakh. še nisem čisto ziher kako se počutim. pogrešam jo že itaq. pa cbr je mrtvo mesto v avgustu. vsi so na počitnicah. vsi pridejo nazaj “nekje sredi avgusta”. fuj. in fej. in še bruh.

ampak okej, bom vsaj imela čas za moj soul searching, hehe. retrospektiva se je že začela (look pic below) 😛

Standard