cajt-pred-tagi

>budalaštine, pt. 1

>pred parimi urami skozi mesto, in prva stvar, ki vidim, so bili pijani prepotentni in velik preveč veseli pubertetniški turisti, ki so se skoraj tuširali v eni izmed fontan. teh je v mestu veliko, btw. ampak je bila stvar hecna, ne čudna in brezvezna. skratka, okej blo za pogledat. prva stvar, ki vam je ne morem pokazat, ker nisem zraven vzela fotoaparata.

stala sem pred vrati sobe, imela v roki fotoaparat ampak se mi ni dalo pogledat, če so baterije polne tako da sem pustila vse skupaj doma. hi, my name is ana and im a genious.

druga stvar je bil golob, ki je veselo kljunal po mizi pred neko restavracijo. da ponovim – pred restavracijo je bila miza. ena izmed oko 20. na tej mizi so pred nekaj časa (par minut? deset minut? pol ure?) eni jedli. za njimi še nihče ni pospravil. golob je to vidu in pikiral na mizo. stal je na krožniku in kljuval pomfri. ostale mize okoli so bile polne turistov, ki se jim to zdelo smešno. natakarju tudi.
brez zamere, ampak, če bi ta restavracija bila moja – tisti natakar bi tako hitro letel, da bi se svetlo za njim!

veste kaj sem prejle vidla na tvju? mislim, da epizode sploh niso tako zelo stare. the twilight zone! kok dolg pa že tega nisem vidla, ej! leta! desetletja, po mojem. še vedno ima tisti nek čudn “čarm”, ko ne veš točno, kaj se dogaja. in, če boste kdaj igrali poker v kazinoju, si zapomnite, da “house always wins”.

Standard