cajt-pred-tagi

>..and the lucky winner is……

>kdo točno se je pritoževal nad soncem? jaz ne! in zakaj potem pri nas danes že celi božji dan uliva?? kdo si je to izmislil?? okej, pač pomaga malo gasilcem pri požarih, ali ipaq. meni pa ne pomaga veliko pri volji do česarkoli, kar ne vključuje bit v postelji, knjige in dolgočasne muzike. še na netu se mi ne da bit. kriza. resno.

no ja, moja se tudi nima preveč fajn na tistem festivalu. dežuje namreč nekako po celi državi. tudi pri njih. izgleda so imele tisti mali šotor (ja, kapirat so šle punce, je le festival in to spada zraven) za sončne dni in ju je zamočlo. dan so preživele v iskanju proste poceni sobe v bližini festivala (šotor naj ne bi zdržal še ene deževne noči) in bata škornjev za prerivanje v prve blatne vrste koncertov. to bodo šele zanimive slike, hehe.

aja, velika novica dneva (naj bi bila) – blogger ima zunaj beta verzijo. česa? niam pojma. ampak je beta verzija, tako da mormo vsi zvenet zelo navdušeni. yay! ..aja, in sem ena izmed mnogih katerim pretvorba tega tako ne-beta bloga še ni omogočena. po pravici povedano, tu me boli le ego. dvomim (tudi po le grande tour novih stvari, ki jih prinese beta), da bo veliko tako-zelo-pričakovanih-in-istočasno-zelo-uporabnih stvari. to jest, če ne štejemo “ta blog je samo za ljudi, katerih emajl je na vip listi” funkcije.
ko smo že pri tej fenomenalni funkciji, za koga točno so naredili ta blog? za zaprte skupine? hm. tisti, ki pišemo blog, delamo to iz preprosto in totalno enostavnega razloga exhibicionizma. če se mene vpraša. če nočeš,da veseoljni svet izve karkoli pač imaš v glavi, potem ne pisat bloga. “imam preveč časa in ne vem kam bi z njim”. mnja, to bo. “rad pišem in hkrati izboljšujem moje 20-prstno tipkanje.” ti resno to? “sam sebi sem tako zelo pomemben in ko vidim folk komentirat moje bedarije mi začne srce hitreje bit.” okej, si že naš.

nobene veze z ostalim postom: ukradu sm bicikl, pofarbu sn ga mau, s plave na rumeno, da noujo ga spoznal.. sn mau ge še sfriziru, zdej zgleda kot iz zlata, sm kupo še verigo, da loh zaklenem ga..

Standard