cajt-pred-tagi

>tole je 100-ti post. rejoyce. put me on a pedestal.

>jebemti pa tale acer, ej! aspire my ass!
že od začetka baterija sux (ampak res opazla šele po 4 mescih, garancija pa drži pol leta), sem mobilna nič. potem mi je kuhal v pm, in sedaj mi že nekaj časa nagaja tudi prekleti slimtype. lite-on sucks. let me revise that – lite-on AND acer suck dick! koker sem vidla na netu spet nisem edina s tem problemom. izgleda je tole serijsko.
kaj je problem dvd-roma? rečmo tkole: dvd mi je zmožen zapisat z 8x hitrostjo, ko pa dam dvd nazaj noter je pa neznanka. “da mam dvd noter? eh, ne zezaj se. jaz nič ne prepoznam. daj raj poglej, če si ga res noter dala. sej veš, ženske pa tko, hihi.” že itaq sem spustila hitrost pisanja na 2x (vete kok dolg to traja?! še posebi, če pišeš celi dvd? za znoret!), ampak vseen ima probleme. trenutno mi prepoznava samo cdje. super, a? vse moje stvari so pa na dvdjih. bleh. brezveze.
..in sem pisala acer servisu v portugal. dobla dve strani navodil. najprej pokliči tja, povej kaj je narobe, potem te bojo prešaltali v call center in ti povedal, kaj moreš nardit, kje vse podpisat in pustit inicialke, kaj vse sfotokopirat in priložit, kako zapakirat comp, da ga bomo po premetavanju na letalu (ja, v španijo bomo poslali) še prepoznali, mi sicer plačamo poštnino (vsaj nekaj) ampak ne pričakuj compa nazaj prej kot v 3 tednih. juhu. in glede na forume na netu, največkrat ta “popravljeni” comp ne dela dlje kot 4 tedne po popravilu.
ampak okej, bomo to sprobali in če bo potem spet kaj narobe bomo pač prešaltali na zunanji drive. vsaj usbeji delajo kot morajo.

aja, še dobri novici: jutri prideta T in moja sem. yay! ne vem, za katero sem bolj vesela.. *evil grin*

Standard