cajt-pred-tagi

>petek je, še vedno nisem nič zadela

>moj življenje zadnje čase sploh ni tok prekleto zanimivo. kar bo popolnoma objasnal, zakaj se danes že navsezgodaj veselim dejstva, da bo ob 23:30 na rtp2 na sporedu loose change 2. (prvega dela nisem vidla, me pa zanima)
že prvič ko sem vidla ta dokumentarec (independent produkcija, itaq) “som šue use kucine pukonc, madona”. ne vem zakaj, ampak nikol mi tista “al kajda so prasci, oni so krivi za vse, buu huu, gremo jih napadet in rešit svet” teorija. (čeprav, kdaj je svet sploh izglasoval ameriko za superheroja?)
dokumentarec lahko najdete polinkanga na velik straneh (celo najbolj zadrti časopisi zda so imeli kaj lepega za povedat), če ste pa še mal conspiracy theory freak in uporabljate popolnoma legalno kopijo bitcomenta (or the likes), si lahko popolnoma legalne kopije (yeah, right) podobnih dokumentarcev potegnete dol iz conspiracy central. zanimive stvari se najdejo tam gor, ne samo teorije, kako miši na našem planetu izvajajo neki čudni experiment (copyright douglas adams).

plus, danes pride E nazaj. ni mi še čisto jasno kakšni so sedaj njeni plani, ampak po msgih sodeč, niso preveč pozitivno obarvani. “doktor mi reko, da nekaj zelo ni vredu” in “vou-me embora logo” (spizdim takoj ko bo šansa) ne pomagata velik. in če ne bi že bla plačala najemnino za dva mesca za ono sobo kamor sem se zaj preselila, bi celo razmišljala o tem, da pa mogoče le prepričam L, da ostanem v tej sobi. to jest, ko E gre. ČE gre.

je pa danes vsaj dan za časopis. v slo sem brala delo vsaj dnevno (VSAJ dnevno? ka te to je??), tu pa ga nekok berem samo ob petkih in nedeljah. publico, seveda. publico mi je nekok najbližji delu, ampak na daily basis bi mi bil pa preveč tečni. ni mi. teme mi niso povšeči (čeprav je calvin super izgovor za nakup). petki so itaq znani po celem svetu kot “slow news day”, nedelja ni izjema, tukaj pa le dodajo še par dodatkov (Yay za publicA), ki nam delajo družbo ob pivićki ob reki.

lep dan!

Standard