cajt-pred-tagi

>kaki dolgcajt..

>včasih se je težko odločit, kaj gledat na tv. film o virusu, ki se prenaša po zraku (ampak sem ta film vidla že parkrat, tako da vem kako se konča), ali star wars film, ki ga še nisem vidla (nekok se ne spomnem, da bi vidla sploh kerga, tako da me tudi ta ne zanima preveč, bi pa blo kul videt nekaj, o čemer tolko folka sanjari, fantazira, se meni in navdušuje, itd.), ali film, kjer gerard depardieu igra nekega nevidnega in tečnega francoza, ali prvenstvo v atletiki, business traveller na cnnu, ali..
smo ugasnal tv, preveč opcij ni fajn. bom raj gledala x-men 2, po virusu.

včeraj sma si z mojo, ki je bila cel prekleti dan tečna za znoret, naročile dve pici pri telepizzi. dve zato, ker imajo “two for price of one” akcijo. bacana in americana. čeprav naj bi jih prinesli v pol ure so prišli že čez 15 minut. ponavadi se čaka vsaj 45 minut. je izgleda bil najin srečen dan.
če ne veste, jest pico tu je kar draga zadeva. ena srednja pica stane vsaj 8 eurov. lani v tem času sma z J šle na pico v emonsko klet, ki je bila tako velka, da sma obe imeli dost pol pice, in stala je 690 sit (kar je manj kot 3 eure!)!!! (če se prav spomnem)

aja, včeraj sma umivale avto. zakaj se avto umit doma ne sveti tak fejst kot tist umit v avtopralnici? da ne omenimo tistega cik-cak traka po sredini strehe, ker nama je nekok ratal umit samo del strehe. hot rod, anyone?

Standard