cajt-pred-tagi

>all i want is money, f*ck the fame, im a simple man..

>grem na pošto, vzamem ono številko in se vsedem na stol. čakam kot budala (spet sem imela visoko številko v primerjavi s tisto, ki je bila na monitorju), končno pridem na vrsto, žena se vstane, pobere neke vrečke in gre. me pusti čakat dobrih 10min. zakaj sem vztrajala? kaj vem, ker sem pač bla tam. ona pa tud ne morem kar sred dneva jet domov. tud ne bi bla mogla, ker je denarnico in torbico pustila kar tam, na dosegu roke kogarkoli. enivej. pride nazaj, jaz z najbolj iskrenim nasmehom kar sem ga zmogla po tolkem času “boa tarde!”.. ona pa meni: “kaj je tvoja številka?!” nič zdravo, dober dan, nič pardon, ker me ni blo tu, ko ste že prišli na vrsto. nič. sam moja številka jo je zanimala. “tista, ki je na monitorju že 10 minut.” presenetljivo kako je potem bila uslužna.

aja, in včeraj omenim moji, da se je T2 odločil cenzurirat internet. sicer si nisem dokonca prebrala zakaj, še moram, ampak vseeno se mi je zdelo butasto in sem ji omenla. in kot je moji navadi, sem še malo pretiravala in dodala, da bo slovenija kmalu kot kitajska. tu pa se ji je izgleda nekaj sprožilo (v narobe smer, če se mene vpraša) v glavi in je celo primerjala cenzuriranje gambling strani s cenzuriranjem strani pedofilov in podobnih resnično zlobnih (nenormalnih, nazgravžnih, izberi sam svojo priljubljeno besedo) stvareh.
čaki, kaj je sploh bila njena poanta? da je to izbira vlade? ker vlada pač ima čez, recimo, zavarovanje, šolanje, bla bla bla.. in ker zaradi teh online gambling strani niso dobivali več denarja od loterije, da jim je dovoljeno cenzurirat? je bilo to to? ker če ja, mislim, da je vlada malo čudno začela koristit to svojo pravico (kaj jo sploh imajo??) cenzuriranja interneta. naj bi začeli z prej omenjenemi stranmi pedofilov, ki jih lahko komot najdeš.
meni osebno se zdi, da je od vsakega posebej odločitev, če gre na tisto stran in zapravi maljarde. čisto tako je osebna stvar, če greš na strani pedofilov. sicer te bomo zelo postrani gledal in mogoče celo v zapor poslal, ampak to je še vseeno tvoja odločitev. nima se država kaj zate odločat, kaj ti je dovoljeno gledat po netu in kaj ne. pač, če se boš narobe odloču, potem pa naj kaj rečejo. čeprav, tu se lahko potem spet kregamo, kaj je “narobe”. eh.

u! i are famous! prosli so me, da naredim intervju za dnevnik. okej, sicer nima nič z mojo stunning lepoto in nadčloveško inteligenco, ker je intervju o blogih in glbt sceno, ali ipaq. avtogrami jutri po 12 uri. prosim, ne se prerivat, vsi boste prišli na vrsto.

Standard