cajt-pred-tagi

>oglaševanje sem in tja

>no, mislim, da bo enkrat v začetku oktobra moj problem z internetom rešen. poklicala me je namreč lastnica stanovanja (ker sem jo zjutraj vprašala, če tale telefonski priključek, ki ga imam v sobi, tudi pelje kam) in rekla, da imamo v stanovanju kabelsko tv. daj nehaj, a res? juhu! razlog, da si nabavim tv? kam te jo naj dam? moja soba paše v eno fotografijo. tv lahko imam edino na stropu. (ne mi dvakrat rečt, se da vse uredit, hehe) nazaj k internetu – cimra v mojem nadstropju in ona pod njo bi tudi imele internet. juhu.
torej, netcabo, here we come!

..in tako kot veliko drugih blogerjev, sem tudi jaz dobila ponudbo (oz. prošnjo po eni – kolko hudiča se to računa??) za oglaševanje na mojem blogu. zakaj točno bi nekdo to hotel? to jest, oglaševat na mojem blogu, če imam pa celih 5 obiskovalcev? ampak okej, sure de, dajte si duška. brez problema sem kurba, če čete. ampak, brez blinkajočih bannerjev, pop-up oknov in prevelkih dimenzij. v mejah normale, prosim.
recimo, tako kot od itivi, ti se mi dopadejo. imam tudi svojo frazo: “3? ena desno, druga levo, tretja zgoraj.” (orgazemček, ti boš razumel, hehe)

Standard