cajt-pred-tagi

>WARNING: this blog contains high levels of sarcasm, blunt opinions, and traces of caffeine addiction. reader discretion is advised.

>prejle sem doživela manjši šok. manjši od onega par dni nazaj, ko sem ob kofeju zvedla, da je bil že petek in ne šele cetrtek. (kje tocno jst zgubim moje dneve? pa kaj te delam??)
ker mi neka starejša verzija winampa ni hotla igrati radio antena (mms link, op.b.), grem iskat pro verzijo po temacnih in underground poteh internetne kanalizacije. meni najljubša stran je torrentspy. kaj pa vem, mogoce zato, ker je modra? vseeno. vtipkam, in me skor kap. sedaj se je potrebno registrirat? in nimajo zastonj paketa? in drugace ne morem do search obrazca? pa kaj te to zaj je? *runs away screaming*
nekje najdem nek stari link in vidim, da tam pa še vedno lahko uporabljam search in downloadam po mili volji. preplavi me nek topel obcutek, da kok mi je ratal najdet back door (ker ga pac skor vsaka stvar ima).

že grem gledat na digg in na forum, ce se kdo pritožu. noben. cudno. kliknem na home link in me vrže na meni vedno znano prvo stran, ki je sedaj drugacna od tiste šokantne od malo prej. hm. zaj me pa nekdo zeza. grem gledat history in.. izgleda moje tipkanje ni tko zanesljivo. hihi. ups. izgleda obstaja tudi torrenspy. (brez t-ja.)

i are idiot.

Standard