cajt-pred-tagi

>i'm not ready to make nice

>update on pooch: kljub temu, da se zapišejo podatki lastnika, ko pes dobi cip, tocno tega našga lastnika ne morjo najdet. wtf?? enivej. ne vem še, kaj hoce moja naredit (ker pri meni pes, na žalost, nena more bit), ampak izgleda bo par dni ostal pri njej doma. juhu! (se na skrivaj veselim, sam psstt, nobenmu povedat!)

ne vem tocno kako, ampak prejšn dan sem se spet spomnala na dixie chicks. to zelo dobro 3-gal country skupino mi je kolegica predstavla pred parimi leti. in ceprav nisem neka navdušenka country glasbe (vsi tipi imajo par številk preozke hlace, da vsi izgledajo kot cruz iz santa barbare, klobuki so obvezni tudi pri ženskah, ce le nimajo tiste veeeelke frizure) so se mi pesmi teh treh zelo dopadle.
enivej. jih vtipkam na netu, da vidim naslov zadnjega albuma in eden izmed prvih rezultatov je link do trailerja dokumentarca “shut up and sing“. to je v bistvu dokumentarc zadnjih 3 let te skupine. naslov pa pride iz grozilnega pisma, ki ga je pevka (recmo ji ta glavna pevka, ker vse tri igrajo in pojejo, a ta najveckrat) dobila pred tremi leti, ker je na koncertu v londonu rekla, da “we are ashamed that the president of the united states is from texas”. menedžer jim je po koncertu povedu, da sicer vsi govorijo o tem stavku, ampak da bo minil v treh dneh. hja, so minila so tri leta in še vedno imajo probleme.
radijske postaje še vedno ne vrtijo rade njihove glasbe (kljub temu, da je zadnji album šel direkt na prvo mesto, tako kot skor vsi prejšni), na zacetku tega dixie-gate-a so nekatere dje celo odpušcal, ker so si dovolil njihovo pesem zaigrat. združenje radijskih postaj je imelo neko zasedanje, da bi vsem radijskim postajam prepovedal igrat njihovo glasbo. ce sem prav razumela jim ni ratalo. aja, v nekaterih mestih so celo postavili posebne koše za smeti, kamor si lahko odvrgel cdje skupine. in ravno sem prebrala, da na nbc (!!) niso hotl predvajat njihovga oglasa za dokumentarc!

juh. amerika. obljubljena dežela.
ste ziher, da še hocete jet?

Standard