cajt-pred-tagi

>this post will self-destruct in 5s.

>hja, pesa so odpelal. lastnik bil navdušen ful, pes pa tudi. pes je bil navdušen tak fejst, da se je od veselja poscal sred kuhne. to se men nekok še ni zgodil, hehe. (makes you wonder, dont it?)

pogledala mission impossible 3 vceri ponoc. ja, vem, zaostajam ene par mescov. ampak kaj naj, v kino nisem hotla jet gledat (slabe ocene filma), dol potegnat pa se tud nisem spomnala.
kaj povedat o filmu? hm. film so dal v kategorijo akcija (zarad eksplozij in streljanja, i presume?), ampak nc skrbet, ni kvantna fizika. za vse boste vnaprej vedli, kaj se bo zgodilo. okej, je en mali twist, ne povem. drugace je pa nekok vse kot v prejsnih filmih – tom še vedno laufa kot bi imel štil v riti, spet so našli eno, ki je manjša od njega (al pa je nosu cevlje s peto), good prevails again, bla bla bla. dvomim, da se da velik povedat o tem filmu. aja, je pa zanimivo kako se lahko ena žena, ki nikol prej ni imela pištole v roki, tak hiter (v 5 sekundah) nauci strelat, reloadat in popolnoma steady držat pištolo.
ocena? do 10? ene 4 (kljub temu, da je film dobil presenetljivih 71% paradajzov). je za pogledat, ampak bote pozabl cez dva za kaj se je šlo. isto sranje, drugo pakovanje. še vedno bi raje šla gledat prvi del te serije (mission impossible 33 1/3?).

Standard