cajt-pred-tagi

>a red flower. winter's funny "i love you"

>prejšn dan na eurosportu vidla smucanje in mi je moja lepo predala daljinca, ker ve, da imam rada ta šport. še posebej snowboarding (kar ni smucanje, vem) ampak tega ni na tvju (vsaj ne na tistih 7 kanalih, ki jih moja dobi). dala sem gor kapo in rokavice, in bila sem v procesu ovijanja šala okrog vrata, ko mi zacne en nekaj po portugalsko lapat. argh! od kdaj na eurosportu govorijo kako drugac kot nemško?
sem sama prestavla kanal, thank you very much.

no, vceraj je imela moja bday. 28 let. staramo se, ne? sicer gre to njej ful v nos, ampak glede na to, da nima glih tiste “namažte se s temle in jutri boste spet 22!” kreme, ne more ravno velik naredit. razen pritoževanja in pickarjenja.
ne vem kako ste ostali, ampak tale leta mene ne jebejo skoraj nic. živim nekok še vedno tako kot par let nazaj, samo številka je drugacna. planov za poroko nimam, za froce še manj. je pa res, da bom mogla mal zacet delat na onem planu o življenju (en loft nekje v neki suburbia, park blizu za psa in eno takole za pod roko) v avstraliji. (trick, grema na kofe, ko uletim? plus, may i crash on your sofa? hehe) to je nekok tist edini cilj, ki ga še imam, ki se mi ni izpolnu. resno. na zacetku faxa sem mela 5 ciljev, sem jih naredila vse. potem sem jih dodala še par in so mi tud šli dokaj okej od rok. sicer je en trajal malo dlje kot nacrtovano, en je še v izvajanju, na enega se pa vneto pripravljam. bo že, ko bo.

my point? da me leta ne matrajo. kaj pa vas?

Standard