cajt-pred-tagi

>another one lost

>ne vem zakaj sem se spravla zezat s firefoxom. nikol nisem bla navdušenka ff-ja in iex je vedno bil alfa in omega zame. kaj pa vem zakaj. starga psa je težko naucit kej novga? številka ljudi, ki me je po sobi lovilo s stolom (ko so izvedli, da še vedno uporabljam iex) ni bla dost visoka?
seveda se še vedno navajam na tole, se mi pac gui iexa bolj dopade. ja, vem, ff ima maljardo stvari, ki jih iex kao nima, pa bolj je ziher, bla bla bla. to me nikol ni prevec ganlo. pac, gates je malo bolj pocasn in cudn (ste vidli rjavi zune? yakh!), ampak slej al prej bi le prišlo do napredka tud v njegovi bajti.

ima pa ff nekaj kar pri iexu nekok nikol ni kul deloval. al pa je vse trajal stoletja preden se je vse zalaufalo. performancing. F8 na ff in post odleti v bloggerja 1-2-3. vseen na kteri strani, ni potrebno z alt+tab skakat od ene strani do druge preden se najde ta pravi okn. blogging made easy?

me pa še vedno moti tale nekompatibilnost longhorn ff teme z 2.0. to jest, tiste ikonce se mi vsake tolko ne pojavjo prav, in jast sem skoraj odvisna od history in bookmark ikone. zakaj bi si kaj zapomnala, ce ni potrebe??

update: prešaltala nazaj na iex. performancing ne deluje. ko vas šmirgla.

Standard