cajt-pred-tagi

>0.13

>title posta je moj rezultat aids testa. kaj pomeni? nimam pojma. vem pa, da je rezultat negativn. torej, ne bom se še z mosta metala. yay me! aja, a ste vedl, da so trije možni rezultati? home-free (negtivn), jeba-velka (pozitivn) in maaaaybeee… (nemogoce dolocit, ali dvomljivo, ali nešto takvo)? ja ja, sedi in se uci, sinko.
(sem vprašala doktorco tam, ce 0.13 pomeni, da mam samo še 13 let življenja pred sabo ampak sem jo spet skor v grob spravla z mojimi vprašanji. no pun intended.)

dobla msg vceraj od tmn. lepo, da so se spomnal na nas, me je že mal skrbel kaj je z njihovo grožnjo. kakšno grožnjo? da bojo ukinal zastonj msge. ampak, se je splacalo pocakat na msg, je blo ornk xmas darilo – so rekli, da nam bodo sicer med 18.12.06 in 2.1.07 skenslal zastonj msge (itaq, je treba profitirat z novoletnimi željami ipd.), ampak da bomo potem se lahko spet nazaj prijavli.. do konca decembra ’07! yay! tmn je kr kul zadeva. (zaj pa samo še pri vodafone tarifo spremenit v vita light sms nešto swašta in tam dobit 1500 zastonj msgev vsak tedn za vodafone številke) ..ja, dva telefona mam, whats your point? en je itaq samo za sprejemanje msgev (moja ma vodafone), ta druzga pa kao celo uporabljam (za kaj vec kot samo zastonj msge pošiljat).

Standard