cajt-pred-tagi

>nov let, da te vidmo

>prejle sem spet kovala plane za novo leto. coimbra je za nov let (in avgusta, ne pozabit na avgust!) mrtvo mesto, ker so vsi študenti lepo doma, pri babicah in dedkih, in se grejejo okol kamina. al je to scena iz filma? nije važno.
z mojo, po zadnjih podatkih, ne bom. zakaj? ker.. a) hoce jet na neko fešto, ki jo imajo s kolegi vsako leto. b) moja še vedno ni out (in po mojem tud nikol ne bo, kar mi gre že prekleto na kurac) in zato jaz nisem povabljena na fešto. c) sicer sma planirale jet skupaj v lizbono in na ulicah preživet nov let in se ga tam ulit, ampak njej ni vec do tega plana. zakaj? glej a. d) zakaj hoce tak vztrajno jet na fešto? ker je to ena izmed tistih “nije to svaki dan” stvari, in ce ne gre se kao ne bo mela nic za menit s kolegi za naslednjih par mescov, in že tak niso velik skupi. e) meni gre tole vse na kurac. zakaj? glej vse prejšne crke. f) in kaj zaj planiram jast naredit, glede na to, da moja noce bit z mano za nov let, ker so ji kolegi ajn picken bolj pomembni (to je seveda samo moje mnenje, ustvarte si svojga, ki pa naj ne bo drugacn od mojga!)?
najraj bi šla v lizbono in se ga tam ulila z eno, potem z njo nazaj domov in bi se dol dajala celo noc, dok ne bi ble res prevec pijane in zaspane, da lahko gledama. jebiga, nov let ni vsaki dan.

Standard