cajt-pred-tagi

>'round the world we go #5

>KOMS.ru – velika zbirka flash animacij ruskih animatorjev. ene par jih je tako zelo dobrih, da dobim komplex pri samem loudanju animacije. kakor povejo (v angleški varianti, rušcine ne znam vec), ta strani niso brezvezne animacije skup nametane, gre se za intelektualne animacije v tehle kategorijah: “gothic, urban, vanguard, neo-psycho, etc”. tako zelo vredno ogleda!
squares – še ena izmed tistih malih flash igric, ki ti lahko vzamejo kar nekaj casa z igranjem. zelo na easy bi lahka dal na seznam za top 15 stvari, ko se ti res ne da delat.
color smart – ce planirate karkoli barvat v stanovanju in ne veste, kako izbrana barva izgleda na steni, voila! al pa recimo hocete vedete ce dve izbrane barve pašeta skupaj. voila, še enkrat.
fosfor gadgets – na netu je že tolko strani o majhnih in velkih gadgetih, tale je samo še ena izmed njih. (in ceprav me res nikoli ni zanimal, kaj se zgodi, ce zvrtaš luknjo v ekran laptopa, izgleda kar zanimivo.)
coghead – wysiwyg varianta malo bolj novo.
cut & paste – vsi poznamo ti dve komandi. vsake tolko so tudi zacetek kakšnih vecjih projektov. kot tale, cut & paste. zberejo se artisti vseh kovov in jih snemajo med izdelovanje svojga masterpiece-a.
how hot is hell – zelo zanimiva razlaga!
google guide – ja, tudi najvecja (in najboljša?) search mašinca mora pridet z nekim tutorialom. ali vsaj users manualom.
revision3 – nisem cist ziher kaj je tole, je kao neka online tv od geekov za geeke. tolko da veste, kuharska oddaja geekov se imenuje ctrl+alt+chicken.
remember the milk – kjut varianta sistema, ki te preko smsov spomne na dogodke in stvari, ki jih naj ne bi pozabli. se ne omejujejo samo na mleko, ceprav.. ste kupili mleko danes?
create your own zoo – za vse, ki vam je dolgcajt in imate smucarsko opremo na dohvatu ruke.

Standard