cajt-pred-tagi

>my name is auntie. ana auntie.

>vikend je bil ležerni. delale sma bolj malo.
za petek se ne spomnem vec, kar ni prevec presenetljivo zame, ker imam spomin zlate ribice. to smo že obdelal.
v soboto sma spale do 14h, ostale postelji vsaj še eno uro in… brale biblijo. popoldne sma najprej šle za cev vikend prevzet njenga extremno bojecega psa (psico), po kofeju sem šla jaz malo delat (=prebirat blogrolo), potem sma se dobila na toastu v tagv, ona je iskala wc s toaletnim papirjem (je pac blo treba jet na number 2, hehe), kasneje ona na vecerjo s kolegico iz amerike (kateri je povedala za naju – mislim, da je trenutno v neki coming out sezoni – in ta jo je vprašala ama baš popolnoma vse, kar se je dopadlo obema.), jaz domov pod tuš, itd. zvecer sma najprej spekle empadão de frango, potem raztegnale kavc, zacele gledat “happy feet” (ona še ni vidla) in jo je zmanjkal petnajst minut kasneje. skratka, nic pretresljivga.
vceraj pa.. ponovi vajo po istem postopku, dodaj še pospravljanje njenga stanovanja (me zanima, ce bomo kdaj prišli do tega, da bo ona mi pomagala moj stanovanje pospravt, hehe), zame malo kodiranja prot veceru, ona na vecerjo s fotrom in zvecer dolga kopel pred ogledom filma “million dollar baby“.

aja, novica tedna – moja sestra je noseca! yay! yay! yahoo!! … sicer se ne vidim kot “teta” ampak okej, starši morjo dobit vnuke. hvala bogu bo seka za to poskrbela, se men ni treba vec sekirat, hehe. ona/on bo prikrical/-a na svet enkrat septembra. yay! mogoc blizu mojga bdaya? bi blo kul, a? plus, nasledn let enkrat se bota porocila. madona. ne sam, da se ne vidim kot teta, tud v pink obleki se ne vidim, hehe. (je rekla, da mi placa karto za na poroko, ce bom mela pink obleko gor. hm. mogoc pa lahka kakšno webcam tam naštimajo in gledam prek neta? ve kdo za kakšen virtualni riž?)

Standard