cajt-pred-tagi

>pokalice na kubik

>pravkar sem se menla z eno izmed cimer (tista, ki je odstopla svoj del hiše – podstrešje – za francoze), ki je praznovala novo leto na madeiri.
madeira je eden izmed otokov portugalske. povedala je, da a) od naslednjega tedna naprej oddajajo stanovanje v funchalu (glavno mesto madeire) in b) je bil ognjemet letos še posebej fantasticen. sicer sem ga že vidla na tvju, ampak seveda se nic ne da primerjat z resnicno stvarjo. ognjemet je bil tak, da se je zacel na eni strani mesta in koncal na drugi strani. 5km in vec kot 30 tock, od kjer so rakete švigale v zrak. vav. povejmo še enkrat, vav. (aja, imajo tudi mesto v guinessovi knjigi rekordov)

aja, cbr? ne, cbr ni imela nic, zakaj vprašate? cbr raje zapravlja denar za metro! jebojihbog! kdo te rabi metro v cbr? pa cbr ti je hrib. STARI hrib. tu se bo tak vse podrlo predn bojo oni kakšno lukno naredli, da je že zaj jasno vsakomur. aja, ljudem, katerih hiše bojo podrli (ker je pac treba narest plac, ne?) so pa povedli 48h prej, da naj grejo ven iz bajte. sweet, ni kaj.

ps- zaj si grem pa v yeahreader rss feede nastimat.. in kdor mi xpad naredi za win xp ga/jo kušnem!

Standard