cajt-pred-tagi

>ce me ni domov cez dva dni, poklic'te policijo!

>aja, kljub temu, da sem par dni nazaj še govorila o nakupu poceni letalske karte v slovenijo, je ne bom kupla. od sestre (one, ta nosece, hehe) tip (zarocenec?) je.. mah, neki rogaški mogul (hehe). in ta pozna tovornjakarje, ki skoraj vsak dan vozijo na razdalji španija-slovenija. in kdo gre zraven? jast! tip bo vozu, jaz fotografirala avtoceste katalonije, južne francije in severne italije. yippie! edin.. ker pac hocemo bit po predpisih in je on lahko na cesti samo takrat in takrat, in samo tolko dolocenih ur.. ostali cajt bo itaq spal. logicno.
kaj bom pa jst? ker tovornjakarji so lahk na cestah samo ponoc, ne? hm. torej bom slikala pocivališca tovornjakarjev (ki ziher niso niti blizu kakšnega vecjega mesta, da bi šla jast malo v kolumbus-mode)? zanimivo porocilo mojga potovanja bo tole, hehe.
sedaj si moram pa samo karto najdet do barcelone. veliko lažje. tam imam kolega, ki je reko, da imam zagarantirano prenocišce za tak dolg ko hocem. yay! plus, moja je rekla, da bi šla zraven, ce bo v casu njenga karnevalskega dopusta. yay yay!

Standard