cajt-pred-tagi

>kdaj se lezbijke spet nameravajo kaj dol dajat??

>glede na to, da imam dokaj normalno povezavo (ne tko kot par mescov nazaj, jebemu bogu!), lahko dokaj normalno tudi filme in nadaljevanke dol vlecem. no, muziko tudi, ampak zadnje case sem bolj na radiju, kot mp3jih.
anyway. in ker vsi vemo, da sem lezbijka (sej sem to že omenla, ne?), me tudi zelo veseli videt kakšno glbt serijo na ekranu. za naše predrage pedrcke jih je že dost, za lezbijke pa je izbira malo slabša. imho. zato je tudi seveda bilo tako zelo super duper extra fajn in oh in sploh kul, ko so na ekrane priletele extremno sexy ženske v the l word. seveda smo jih lezbijke takoj pojedle (z ocmi, igralke so se med sabo, in to na zelo sexy nacin!), pojavil se je tudi “shane-izm”, kjer se vse lezbijke zaljubijo v najvecjo jebivetar jebacico west hollywooda. (meni osebno je sicer najbolj sexy bette. puuurrrrr..)
sedaj pa, moje predrage lezbijke, vas vprašam nekaj – kaj tocno mi nuca dol snet epizodo dan po predvajanju, ce pa je skript totalno sranje?? kaj me briga, da ima shane brata in da se je “mogla” pustit hugu bossu slikat, zato da je placala zdravniški racun, ko si je brat roku zlomil? in kaj me briga, da se bette s svojo študentko/asistentko dol daje, ce pa od tega vidmo glih en poljub? plus, asistentka sploh ni kjut! kaj te je bette mislala? in zakaj tocno moram videt ono iz “delo na crno”, kako jo alice uci “giving head”?? (kak je to po slovensko? anyone?) in resno, boli mene kurac, da ima tina probleme s svojim tipom. kdo tocno ji je reku, da mora bit s tipi anyway?? in papi? prosim lepo, PAPI?? ONA naj bi se z maljardo punc dol dala?? eh dejte no.

tak. bojkotiram serijo, dok ne bo spet na sporedu tisti wild sexy sweaty sometimes passionate SEX! (for your info, v prvih štirih delih cetrte sezone nismo vidli še skor nic sexa. zakaj pa mislijo, da gledamo to serijo?? brezveze.)

Standard