cajt-pred-tagi

>kako popravit grelec s škarjami in pinceto, a lesbian how-to.

>pravkar mi je uspelo popravit moj heater! yay! moja butch-lezbijka stran je prišla na plano, hehe.

torej, prejšn dan je moj grelc šou k rakom žvižgat. na to je opozoril z zelo glasnim pokom, bliskom in kurcšlusom po celi bajti. naše nadstropje (imamo 3 nadstropja in podstrešje) je tud extra ostalo brez elektrike. (dva switcha sta se obrnala dol.) elektriko nazaj dobit ni bil problem (switchi nazaj v pokoncno pozicijo), grelc pa je bil pregret. to jest, vtikac je bil totalno pregret in vidlo se je, da so žice noter se skup zleple od vrocine in stopljene izolacije. tist, ko je tole delu, je miceni idijot.
danes se ana spravi vtikac popravit. najprej v nakup enga novga (to je blo zanimivo, sem bolj s prstom kazala kot besede pravla, hehe) in prejle v popravo. ker sem pri moji pozabla vzet šraufenciger, pri nas ga pa nimamo, sem se na delo spravla s škarjami in pinceto. pinceto za odšraufat oni miceni šraufek, ki vtikac skup drži. škarje pa za rezanje stran stari vtikac in gulenje žic (=dat izolacijo stran, da se one tanke bakrove žicke vtaknejo v kaj-te-vem-kak-se-onmu-rece).
stari vtikac stran odrezat ni bil problem, s pinceto ga razšraufat pac. pincete nisem hotla splošcit, tako da sem ha narazen spravla s škarjami. ki so se mi nekje na pol poti zlomle, tako da so zaj v vecnem pocivališcu. zakaj mi je blo tega treba? ker je imel grelc žico s tremi žickami noter, vtikac pa placa samo za dve žicke. ker nisem expert in ker ne vem, ce je to normaln al ne, sem hotla ornk videt kam gre ktera žicka. hint za prihodnjic: rumena žica je pussy, plava in rjava rulajo.
potem je šlo kr na easy. najprej glavno žico ogulit, spravit ven tiste tri, rumeno pustit cist kratko (tok da ni ven iz vtikaca benglala), plavo in rjavo ogulit, vtaknat v ono-kar-pac-ne-vem-kok-se-rece-ampak-spravla-elektriko-v-žicko, zašraufat nazaj s pinceto (in malo pomocjo noža) in.. taa-taaaa! dela! yahooOOOO!

vcasih prav pride okol fotra skakat, ko popravla stvari.

Standard