cajt-pred-tagi

>queer is the new bender.

>za danes je sicer za vecino države bilo napovedano slabo vreme. vsaj tko mi je rekla moja, ko se je odlocevala, kaj bo danes oblekla.
hvala bogu, da ji nisem verjela in da sem se samo v mikici (brez drugace obveznih bunde in rokavic) odpravla k E na kosilo. pecena kura z brokolijem, camembe(nemi nemški R), zeleno solato, in capalinkam z jagodno marmelado za desert. ce bo L kdaj prodajala tistole stanovanje sem jaz takoj za. no, jaz in banka, ki mi bo blagovol’la dati kredit.

aja, manjša sprememba pri mojih planih za obisk rodne dežele. ker se je moja odlocla, da si bo v prvem tednu aprila lahko vzela fraj, in ker hoce videt barcelono, jaz potujem šele prvi teden marca in se vracam konec meseca. v barceloni srecam mojo, tam preživima nekaj dni (takrat bo že kao lepo in bolj toplo vreme, ne?) in potem nazaj domov.
sedaj pa spet na lov za kartami. vueling se tokrat kaže v lepi luci.

ps- v fun factory bo 10.3 kao najtavecji queer party slovenije. sicer mi ni jasno kako mislijo to izpeljat (še vedno brez normalne strani, brez flajerjev, podatki o vstopnini, itd.), so nam pa že dolocli dress code – black&white. gremo?

Standard