cajt-pred-tagi

>lekcija slovenskega jezika #14: smrdi ti iz ust

>torej, valentinovo.
no ja, tud ta zatrapani (trapasti?) imamo svoj praznik. in z nami tudi cvetlicarji, prodajalci vošcilnic, vina, vse možne restavracije, videoteke, kina, itd. skratka, na racun pridejo cisto popolnoma vsi, ki imajo kaj za prodat. okusi so pac drugacni.

medve. kaj sma medve delale.
meni je že dan prej podarila parfum (zadnji mesec sem po svetu hodila v oblaku mojega vonja, pomešanga z deodorantom. smo pac šli oben-ohne, kaj cmo.), l’eau par, od kenzota. se mi dopade ZELO! na izbiro mi je tudi dala cool water od davidoffa, ampak sem se odlocla za prvega. drugi mi je iritiral nos. in ja, dopadejo se mi taki ‘hladni’ vonji. prejšn parfum je bil light blue od d&g.
aja, dobila pa sem tudi (in najlepša TI hvala!) extremno velki poster reklamne akcije “coimbra é o nosso fado.” trgovine fnac. želela sem si ga že od otvoritve trgovine, enkrat aprila lani. (glej sliko spodaj. to je moja A5 verzija, ki mi krasi prazno škatlo dvdja.)

moje darilo: velik pušeljc iz gerber (se ji pac dopadejo) in ene 25 i-o-u post-it listkov po celem njenem stanovanju. aja! in naucila sem jo rect ‘smrdi ti iz ust’. zaj pa recte, ce to ni blo originalno darilo?!

Standard