cajt-pred-tagi

>'round the world we go #7

>vas je kdaj zanimal samo en del kode neke internetne strani? recimo, samo h2? sedaj si lahko ogledate vizualno varianto teh tingeletsov.
pri smashing magazine so naredili še eno zbirko. tokrat, css tehnike brez katerih ne morete. (a se mi samo zdi, ali pri smashing delajo samo te zbirke zadnje case??)
ajax je že nekaj casa the new NEW! tokrat, ajax load.
sicer nisem ena izmed tistih, ki veliko casa preživijo na flickrju, je pa zato tale flickr spy (po moje ‘flickr peepshow’) zelo kjut zadevca. v real-time vam pokaže slike, ki so uploadane.
bi radi spremenil svoj portfolio pa vam je zmanjkalo idej? (ja, tudi to se zgodi.) na portfolio exhibition strani je zbirka sicer še mala, ampak zato kvalitetna.
tole nima nic z dizajnom, je pa fajn vedet, da nisem edina, kateri grejo na qrac napacni prevodi zelo ajnfah fraz.
ste že kdaj si zloudal film, za katerega ste mislili, da bo nedolžna komedija, dobili pa ste neko živalsko pornografijo? ne? lažete? no, na hypoh strani so torrent release pregledani in ocenjeni.
link do tehle sexi ilustracij sem našla na ta-zadeti.
a, in ko smo že v web 2.0 dobi, in ker se vse vrti okoli css rounded corners, še ena (izmed morja nacinov) varianta kako to dosežt. tokrat je uporabljen samo en png!
stefan vam vsak dan s flomastrom nariše novo pošast. (link našla na nekem slovenskem blogu, ampak se zajle ne spomnem kje. pardon.)

Standard