cajt-pred-tagi

>a veste, kako pravijo – ko narediš enga, si boš takoj zaželel še druzga?

>(govorim o tatujih in pirsingih, ne muffinih.)

nekok je res. vsaj v mojem primeru. s pirsingi in tatuji sem zacela enkrat leta 2001. se mi zdi. mogoce je bilo leta 2000, ne spomnem se tocno.
bila sem v mariboru, ponedeljek, na avtobusni postaji pri “stop” baru. spomnim se bit na telefonu z mamo in ji recem, da grem v sredo po pirsing v jeziku. ni mi ravno verjela in me je na hitro odpravla, a la “ja, vredu, torej, kdaj prideš domov?” sreda pride, jaz dobim pirsing in enkrat zvecer se z mamo spet slišima prek telefona. glede na to, da imam sedaj v jeziku neko železno palcko in da me jezik boli kot pras*ca, sem govorila malo bolj pocasi. (ugriznat se v pirsing in jazik imet v nenormalnem položaju boli tako, da si ne predstavljate!) malo bolj pocasi in malo manj razumljivo. koncno me le vpraša kaj se dogaja. v precej boleci slovenšcini ji dopovem, da imam luknjo v jeziku, da boli in da ne morem bolj razlocno govorit. šele takrat mami kapne, da sem mislila precej resno! naslednjih 5 minut nisem pozorno poslušala, je itaq samo klela moje odlocitve in neodgovornost. jaz sem bila v mojem “koncno! po vsaj 2 letih željenja pirsinga, ga koncno le imam!!” svetu.
sicer mi je bilo receno, da mi bo jezik mogoce otekel (mi ni), da naj pocakam s kajenjem in pitjem alkohola (kadila takrat nisem, pili pa smo takrat nekok le tedbull+vodke) in da naj se izogibam hrani, katero bi mogla ornk žvecit. žvecenje je res bilo težavno, a naslednji dan sem vseeno šla v mcd’s na hamburger. porabla sem 45min, da sem gapojedla do konca, ampak sem ga pa le! od vseh teh stranskih ucinkov pa je le ena stvar bila na top listi kolegice “zblaznele krave” – nisem mogla dobro izgovorit crk L in R. seveda smo se menli samo o rolerjih, hehe.

..in sedaj, dodatne tri pirsinge in 4 tatuje kasneje, spet razmišljam o tem. najraje bi tatu, a moram najprej popravit dva (pri enem je barva malo cudna, pri drugem pa bi popravila dizajn) tako da bomo najverjetneje enkrat si ubodli pirsing. komaj cakam!

ps- ne vem, ce žena še dela, ampak ce ste v mariboru (pa tudi ce niste! tista žena s kolodvorske v lj mora jet iz biznisa preden bo prepozn!) in želite pirsing, priporocam joli. žena polna nasvetov, izkušenj in dobrih for. vcasih je bila pri pekarni, sedaj pa..?

Standard