cajt-pred-tagi

>lenoba ne zapusti me

>.cue in .bin datoteke se mi ne dopadejo. se jih sicer da normalno gledat (ce se menmo o vcdjih) z power dvdjem, ampak ne najdem nobenga normalnega programa za podnapise. kljub temu, da jih je kar nekaj zunaj, se mi noben ni dopado. bsplayer je dokaj normaln glede teh stvari (sam ne vem zakaj morajo uturit video od siddharte v download!). in ja, za neketere filme imam rada podnapise. plus, ce imam portugalske podnapise mi ni potrebno sred filma razlagat, kaj je blo tko smešnega.

za iso formate raztolct in ven dobit mpeg datoteko sem do sedaj uporabljala magic iso. ker se je na netu pac znašla skrekana verzija, drugace tko nimam potrebe po takšnih programih.
prejšn dan pa se z mojo spravma gledat “the queen” (trailer). celo ratal nama je ostat budne do konca filma, ko ugotovima, da konec fali! (zato nama je tudi ratal ostat budne do konca, hehe) magic iso je film (ne vem zakaj, ker nisem našla nastavitev) skrajšal za zadnjih 10min. kasneje sem šla gledat še ostale .mpeg filme, in res – “blood diamond” (trailer) je tudi ostal brez konca. da sploh ne omenjam “the last king of scotland” (trailer), kjer je manjkalo kar 17 minut!

sicer je povezava odlicna, ampak filme dvakrat dol vlect, ker en program zajeba? to pa ni kul. sej, ce bi pregledala film, bi vidla, da nekaj fali, ne? lenoba ne zapusti me.
skratka, iso buster zna delat.

Standard