cajt-pred-tagi

>im tellin' you to loosen up my buttons, babe..

>danes sem izgleda imela napad gledanja tvja. v sobi namrec nimam tvja, in ga tudi ne pogrešam. (ce tole sedaj bere moja familija potem se zelo cudijo. vcasih je moje srednje ime bilo ‘tv’, hehe) ko so nam prišli rihtat kabelsko (z internetom) je tipo imel s sabo samo 4 štekerje (so pac neki posebni, ne tisti obicajni), in ker jaz nimam tvja sem rekla, da men ni potrebno narihtat. plus, velik programov se itaq da gledat prek neta tako da nimam ravno želje (ali prostora!) po tvju. ceprav, vsake tolko paše se pred tv vsedet in prešaltovat s svetlobno hitrostjo, hehe.

torej!
med prešaltovanjem pa sem tudi naletela na vh1. vsi poznamo ta najveckrat dobri kanal dobre muzike. as luck would have it, ravno v casu za pop lestvico. skratka, nekaj kar NE paše na vh1! in na nekem mestu so bile tudi the pussycat dolls. vsi se jih spomnemo – 6 extremno sexi žensk, s petimi kvadratnimi centimetri tekstila na sebi, dolgimi nogami, velkimi.. eeem.. ušesi! ena nekaj poje, ostale se zraven nje, pod njo in okoli nje nekaj zvijajo. pac, pleasing to the eye.
komad je bil ‘buttons’. komad s00x (ce želite preverit, wmp | real). skoncentrirajmo se na pevko, ostale so tam le za pokrivanje odvecnega prostora na zaslonu tvja. ko si žena na videu (ta verzija vsebuje nekaj rapu podobnega by yours truly, snoop dogg), nekje pri 1:08, slece top, se pri meni zacnejo dogajat podobne stvari kot pri fantih, ki z 12 leti vidijo nago žensko. (no, nekateri še veliko kasneje v življenju.) vsi vemo katera reakcija je to.

eh.
grem jst eno high res verzijo videa najdet. tole je potrebno videt od blizu in fullscreen!

ps- nymphee, kaj mi narediš tvojo verzijo tega videa? *wink wink shrug shrug*

Standard