cajt-pred-tagi

>googledygook – an ode to gmail

>ko se je gmail zacel sem od kolegice dobila povabilo za svoj naslov, in od takrat uporabljam samo še tega. po mojem mnenju ima gmail vse kar si clovek zaželi od email accounta.

/!– begin complaint –/
no ja, razen mogoce tiste To: funkcije, ki ti prikaže vse naslove v imeniku in ti odkljukaš komu hoceš poslat email. trenutno moraš vse naslovnike vedet še preden zacneš pisat email. po resnici povedan, kolko vas je takih?
/!– end complaint –/

prostora je puno in še malo, tako da so edini mejli, ki jih brišem, spam sporocilca. pa še te bi mi gmail sam zbrisu po 30ih dneh, ce ne bi imela manije spraznjevat spam folderja. (na lestvici takoj pod manijo spraznjevanja koša na namizju.) na labels sem se navadla in se mi dopadejo. ce ne morem enga mejla sklasificirat pod eno oznako, dobi pac štiri. filterjev imam puno, a delujejo skoraj tko dobro kot pri hotmejlu. torej, ne tko dobro. (izgleda imam vse iz kenije in ugande na mejlinglisti, ker me še vedno pecajo za denar.)
hja, da sploh ne omenjam gmail drive variante, kjer imaste na voljo svoj lastni servercek. kolko placa boste imeli je odvisno od vas in vašega gmail accounta. torej, extra 2.8gb za stalno uporabo. (ob internet povezavi, itaq.)
sedaj je gmail (oz. googlemail) na voljo vsem smrtnikom. pozdravljeni v klubu, imejte se lepo, brez sranja na hodnikih, clanarina se placa meni na ttr, hvala.

izgleda pa je neka britanska firma mnenja, da veselje ni za vse ljudi. pravijo namrec, da imajo imena ‘gmail’ in ‘googlemail’ v zda registrirana že od leta 2002. in ker ti ljudje vedno vejo kolko denarja zahtevat bi se sprijaznal z borimi $48 miljoncki (po tamalem).

Standard