cajt-pred-tagi

>zmanjkalo sportskih na wcju?

>ce vam je slucajno kdaj dolgcas na wcju, potem si morate nabavit “pimped out john” (slika spodaj). john = wc.
mogoce vam radio in sveži izvod sportskih ali dela le nista vec dovolj. kaj pravite na flat-panel tv, xbox, dvd plejer, tivo digitalni rekorder, stereo dock za ipod (ki vam sproti še servira toaletni papir!), termovka (ki vam po želji hladi pivo ali ohranja kamilicni caj topel), hladilnik poln mrzlega piva (toceno!), prenosni racunalnik, megafon (ce slucajno zmanjka toaletnega papirja in mora žena prinest novo rolo) in par pedal, da se med sedenjem vsaj malo držite v formi. aja, in en velki rdeci gumb s stalno povezavo z glavno centralo proizvajalca. ce slucajno gre kaj narobe.

ce tale opis ni dovolj vam povem še tole: lahko si ga priigrate! vse kar morate narediti je (poleg biti rojen pod srecno zvezdo in nekje v ameriki), da se vpišete v njihovo bazo podatkov. srecnega zmagovalca bodo oznanili, prikladno, na nacionalni dan “toplovodarjev” (=plumber).

just makes you wanna say yeeeehhhhaaaaa, dont it?? upajmo, da tale naprave ne šprica prevec, ko potegnemo vodo. bi blo mal zoprno za vso to kramo okoli.

Standard