cajt-pred-tagi

>swatch voodoo – feel my love

>sama ne nosim ure, me moti. sicer imam eno od sestre (ki jo je ona dobila za darilo, ce se ne motim) in mi je zelo kul, a me ure motijo, tako da mi krasi omaro. crna analogna ura z digitalno v ozadju, 30 mest za telefonske številke in imena, vse možne casovne pasove, tri razlicne case si lahko naštimam in ce dvakrat pritisnem desni zgornji gumb mi v ozadju strelajo ognjemet. ce pa mi istocasno gori še lucka tisti ognjemet dobi popizditis. aja, ce trikrat pritisnem na gumbek se mi prikaže globus sveta in se vrti. kul, a? (enako uro nekdo iz izole prodaja na bolhi.)
ampak vseen me ure motijo.

a se mi kljub temu (ceprav, kaj ima ena stvar z drugo?) dopadejo oglasi swatcha. komu se ne? vedno domiselni, vcasih smešni, velikokrat moraš malo razmišljat, da najdeš povezavo z uro, ampak okej. oglasi so zelo kul. kapo dol.
v casu valentinovga so oglaševali voodoo love uro, tehnicna oznaka sujk 121 (v kolekciji ‘feel my love’). kupljeno uro se dobi v posebni škatli, v kateri je skoraj 10cm velika voodoo lutka, priloženih je tudi 10 igel, ki jih potem po svoji želji vtikate v to lutko. (get your mind out of the gutter, would you?) in oglasi so seveda v tej smeri – video kaže folk, ki naenkrat zacnejo nekontrolirano premikat ude. voodoo kot voodoo?

ko smo že pri vuduju, ce potrebujete nasvete, posvetujte se z voodoo eddyjem. stran suxx v nulo, nasveti so pa zato.. eem… no ja, ne velik boljši, mogoce malo smešni. kako nardit svojo vudu lutko, vudu spodnje perilo, kako prepricat sodelavca/-ko, da se zatrapa vate, kako na cetrtek privabit nazaj izgubljeno ljubezen (dont ask), itd. same cvetke, torej!

kolegica dela pri swatchu in mi je prinesla vrecko te voodoo love linije. sem že izrezala (rabi kdo vrecko z velko lukno ob strani?) in bom jutri, ko bo v sobi vec naravne svetlobe, s pomocjo transparentne samolepilne folije (ki me je stala extremnih €5!) prilepla na pokrov laptopa. nekaj a la home-made laptop skin.
damn, i rule.

Standard