cajt-pred-tagi

>imaste kakšen nasvet kaj videt/slišat/pojest/popit v barceloni?

>no, pa smo. z mojo sma koncno kupile karte za barcelono. yahoo! /me is doing the happy dance! .. to seveda nima nobene veze spljoh z mojim odhodom v slovenijo, da me ne bi kdo slucajno narobe razumel. tako kot sem rekla T, moja slovenija je tako zame kot ostali svet popolna neznanka.

karti sma kupile pri ryan airu, samo zato, ker so se cene pri vuelingu za tisto obdobje podražale. drugace do ryan aira nimam posebno lepih obcutkov. kar nekaj folka mi je namrec povedalo svoje slabe izkušnje s tem prevoznikom. upam, da ne boma midve postale ene izmed teh.
let je iz novega letališca v portu, okol 20h zvecer, in pristanema v gironi (130€ s taxijem stran od barcelone) okoli 23h. hvala bogu, da pride po naju moj kolega, katalanac/wannabe srb.
ves ta hype o low cost linijah pa pride z zelo malim ‘malim tiskom’. kljub temu, da sta karti v eno smer stale 1 cent in nazaj 15€, so nama letališke taxe, zavarovanja (14€) in taxa za nakup s kreditno (10€) in en kos prtljage (12€) dodale dodatnih 90€ na racun. okej, še vedno bo vsaka placala samo 65€ za vse skupaj, ampak brez zavarovanja in taxe za kreditno kartico bi tole prišlo še ceneje.

tako kot sem že rekla, prosim ideje za kaj videt/slišat/pojest/popit v barceloni (ali bližnji okolici, gleda na to, da dobima od kolega avto na posojo za tisti teden). casa imate do 22. aprila.

Standard