cajt-pred-tagi

>sprinta 60 strani v eni minuti! in stal bo manj kot $200!

>nedolgo nazaj (al pa dolgo nazaj, odvisno) sem vas povprašala za nasvete pri nakupu printerja. sicer nasvetov nisem dobila velik, ampak tudi najina želja kupit printer ni bila prevelka, tako da se je vse nekok pokrilo. sem pa pred parimi dnevi vidla en printer, ki si ga hocem ubodit, enkrat pac ko pride na ta del sveta.
ta printer – ki sprinta 60 high-quality barvnih strani na minuto!! – so imeli v izdelavi 15 let pri avstralskem iznajditelju kia silverbrook (silverbrook research), ki v vseh teh letih ni dal niti enega intervjuja. sedaj je printer patentiran z imenom memjet technology. kako celotna stvar deluje mi ni cisto jasno (se pac ne spoznam na printerje, kakor smo že ugotovili), zato si sami preberete faqs, kjer vam vse razložijo. najboljša stvar pri tem printerju pa je, da glede na trenutne novice, naj bi stal manj kot $200! seveda se printer ne omejuje samo na A4 liste, bruha tudi nalepke in veeelke postre!
vas bodo pa zato detajli o tej tehnologiji (delavci v silverbrook research nocejo povedat niti lastnim ženam na cem delajo!) koštali $2.995!

ps- na podobni stvari delajo tudi pri HP – edgeline technology, kjer pa mašina izgleda ajn picken vecja, ampak tudi naklamfa 71 strani na minuto. let the consumerist battle begin!

Standard