cajt-pred-tagi

>pa smo prešaltal na iex7… (commence insults)

>par dni nazaj sem naletela na neko zelo dobro dizajn stran, ki pa me je pozdravila z “ta stran bi bila najbolje videna z firefoxom (ja itaq). zdauloudajte si tega, ali pa vsaj novejšo verzijo svojga, ker tale je že malo obsolete.” (uporabljala sem še vedno iex6. kaj čem, se mi je pač dopado, ker ni nč se mi sesuvu.)
no, pa smo šli iex7 dol potegnat. ne vem zakaj, ampak zaj mam kar mam. (sploh mi ne pravit, da kak je firefox oh in sploh, ne da se mi tega več poslušat. jaz sem pač na iex se ustavla in se ne premaknem. tišina.)
kdor si iex7 inštalira ni glih boga za jajce prjel, ampak na velik slabšem pa res ne mormo bit. (ali pač? uporabljam ga pele par dni, ne pozabte.)

povedat hočem tole – inštalirala sem si mouse gestures za iex. (ja, vem, to imajo pri firefoxu že stoletja in stoletja. a nisem rekla, da tišina?!?) in ja, zelo fajna zadeveica. zaj morem pa sam še nastavitve tega najdet in bom happy puppy.

še eno stvar sem si spremenila. v iex7 imajo vgrajen ono ‘opensearch’ al ‘livesearch’ (sej še sami ne vejo, kako temu rečejo) funkcijo. se mi ne dopade. preveč placa zavzame in, ker že itaq imam google toolbar, ne rabim še enga search okna, ne? ja. no, smo na hitro dol potegna en mickeni reg dodatek. mam raj več ikonc kot pa brezvezne okence.
mi mamo se fajn.

Standard